Про справжні причини катастрофи Ту-154 буде вже відомо за декілька годин

Четвер, 11 жовтня 2001, 17:17
Заява російсько-української групи експертів Держкомісії з розслідування причини катастрофи літака Ту-154 над Чорним морем може з'явитися вже за декілька годин, у четвер увечері.

У даний момент проходить нарада Держкомісії під керівництвом секретаря Ради Безпеки РФ Володимира Рушайла, в якому бере участь і секретар Ради національної безпеки і оборони України Євген Марчук.

Саме на цій нараді планується прийняти підсумковий документ, повідомляє
"Інтерфакс-Україна" з посиланням на інформовані джерела в Сочі. "Принаймні, ми цього сподіваємося", - сказав співрозмовник агентства.

За його відомостями, основною версією катастрофи літака над Чорним морем є попадання в авіалайнер ракети комплексу С-200 сил ППО України.

У Сочі у другій половині дня у четвер за закритими дверима проходить чергове засідання державної комісії з розслідування причин катастрофи літака Ту-154, яка відбулася 4 жовтня над Чорним морем.

Джерела у міській адміністрації Сочі вважають, що чекати після завершення засідання комісії "яких-небудь конкретних заяв про причини аварії літака" малоймовірно.

Перед засіданням комісії Рушайло разом з Марчуком і членами держкомісії побував в ангарі в аеропорту Адлера, де зібрані фрагменти Ту-154, які були знайдені в акваторії Чорного моря.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування