Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мадонна передала раритетну картину Лондонській галереї сучасного мистецтва

Четвер, 11 жовтня 2001, 20:42
Мадонна передала одну з художніх робіт 20 століття, яка є її власністю, Лондонській галереї сучасного мистецтва Tate (Tate Modern gallery). Зробити це співачка обіцяла набагато раніше, але через трагічні події, які сталися в США, урочисте вручення відкладалося.

 Автопортрет з мавпою Фріди Кало
 
Мадонна передала раритетну роботу мексиканської художниці Фріди Кало на виставку сюрреалізму, яка має назву "Розв'язане бажання". Витвір художнього мистецтва не міг бути доставлений у Лондон літаком через те, що всі аеропорти США були просто закриті.

Мадонна під час урочистого вручення картини – "Автопортрет з мавпою" – зазначила, що розлучається з картиною, яка "є однією з моїх улюблених". "Автопортрет з мавпою" Фріди Кало був одним з головних творів у приватному зібранні Мадонни, яку спеціально охороняв охоронець Дарлен Луц.

На урочистій церемонії передачі картини Мадонна зазначила: "Я знаю, що картина буде в надійних руках, а виставка сюрреалізму буде неповною без неї".

 Фріда Кало, мексиканська художниця, яка померла у 1954 році, спростовувала той факт, що вона належить до сюрреалістів, але мистецтвознавці зазначають, що саме вона здійснила великий вплив на розвиток цього напрямку у живописі 20 століття.
 
Фріда Кало, мексиканська художниця, яка померла у 1954 році, спростовувала той факт, що вона належить до сюрреалістів, але мистецтвознавці зазначають, що саме вона здійснила великий вплив на розвиток цього напрямку у живописі 20 століття.

Також Мадонна спростувала чутку про те, що їй було зроблено операцію по видаленню грижі. Американський таблоїд National Enquirer повідомив, що Мадонна повинна лягти під ніж через те, що отримала травму під час свого світового турне. Також видання зазначило, що джерело в лікарні повідомило, що 43-річна Мадонна зверталася за медичною допомогою через біль у нозі під час турне по США.

"Джерело" повідомило, що Мадонна запланувала зробити операцію у госпіталі Cedars-Sinai, куди звернулася одразу після закінчення турне. Але британська секретарка співачки відкинула всілякі
припущення щодо операції, і що Мадонна фактично здорова і не потребує медичної допомоги.

Секретар припустила, що співачка могла просто звернутися до Cedars-Sinai, але не обов'язково з метою отримати медичну допомогу. "Мадонна в даний момент знімається в Європі, і прекрасно себе почуває".

Мадонна знімається в новому фільмі свого чоловіка Гая Річі, який працює над рімейком італійського фільму 1974 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування