Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тарантіно зніматиме новий фільм спеціально для Уми Турман

Четвер, 11 жовтня 2001, 20:45
У той час як весь світ намагається уникати слів "тероризм", "вбивство", "кров" Квентін Тарантіно і не планує слідувати прикладу всіх. Його новий фільм буде саме про організацію кіллерів, і у ньому, як завжди, буде море крові.

"Вбий Білла" – сценарій цього фільму був написаний під головну жіночу роль, яку виконає Ума Турман, яка вже брала участь у хіті Тарантіно "Кримінальне чтиво". Але більш значною подією є те, що до створення фільму будуть залучені відомі азіатські фільмейкери Юен Ву Пін та Сонні Чіба. Останній став відомим в Америці після роботи в класичному бойовику "Вуличний боєць". А Юен був балетмейстером в "Матриці" (1999) та у "Тигр, який крадеться, та дракон, що затаївся" (2000).

"Поки це не офіційно, гроші ще не змінили своїх власників, - зазначив Тарантіно в інтерв'ю Reuters. – Але вже досягнута домовленість про те, що Юен Ву Пін стане хореографом кунфуістських сцен, а Сонні Чіба буде відповідати за фехтування на самурайських мечах.

"Вбити Білла" фільм про жінку-кіллера, яка намагається зав'язати з кримінальним минулим. Але під час її весілля до церкви вриваються її колишні колеги і вбивають всіх, хто був присутній на весіллі героїні, включаючи її ненароджену дитину.

Сама героїня, якій куля потрапила у мозок, п'ять років пролежала у комі, але після одужання повертається до старої професії лише тому, щоб помститися колишнім колегам. Звичайно ж, героїня Уми Турман (а щоб Ви не сумнівалися - це саме вона), вбиває всіх, у тому числі і головного в банді кіллерів – Білла.

"Я написав цю роль саме для Уми Турман, і вони (Юен Ву Пін та Сонні Чіба) повинні будуть навчити Уму кунг-фу у стилі тварин. Крім того у мене є ролі і для цих хлопців".

Над сценарієм "Вбити Білла" Тарантіно працював протягом року, і сам зазначає, що втілив у роботі свій 35-річний досвід фільмів про кунг-фу, про самураїв


Тарантіно увірвався у світ Голлівуду у 1992 році з першим своїм фільмом – "Скажені пси" а невдовзі вийшов ще один його кримінальний шедевр "Кримінальне чтиво" (1994), а у 1997 році фільм Тарантіно "Джекі Браун" зазнав відвертого провалу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування