Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НОВІ ПРИЗНАЧЕННЯ В СБУ

П'ятниця, 12 жовтня 2001, 16:12
Володимир Ільгов і Сергій Бойченко призначені, відповідно, начальниками управлінь Служби безпеки України у Києві і Київській області. Ці призначення ухвалив своїми указами президент Кучма.

Іншим указом Ільгов був звільнений з посади начальника управління СБУ в Києві і Київській області, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Ці призначення пов'язані з тим, що раніше було прийняте рішення про розділення Київського управління Служби на два відділення, одне з яких тепер займатиметься столицею, а друге - областю, повідомила УП прес-секретар голови СБУ Марина Остапенко.

Того ж дня в п'ятницю особистому складу управління Служби безпеки в Харківській області був представлений новий начальник - генерал-майор Микола Куркін.

В прес-центрі обласного УСБУ повідомили, що раніше Куркін працював заступником керівника одного з департаментів центрального апарату Служби безпеки.

Указ про призначення Куркіна підписав президент України Леонід Кучма. Іншим його указом колишній начальник обласного управління СБУ Олександр Фокін переведений на подальшу службу до центрального апарату Служби безпеки України.

Куркін народився в 1952 році в Маріуполі, має вищу технічну, юридичну і спеціальну освіту. Кандидат економічних і юридичних наук, в органах держбезпеки - з 1985 року. Одружений, має дочку.

За словами Остапенко, ці кадрові зміни в СБУ - "звичайна ротація".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування