Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Футбол. Тренер "Мілану" пропонує обміняти Каладзе

П'ятниця, 12 жовтня 2001, 16:35
Турецький тренер італійського "Мілану" Фатіх Терим запропонував керівництву клубу придбати 21-річного півзахисника турецької збірної Емре Белозоглу. Як можливий варіант, за повідомленням італійської газети Tuttosport, фігурує обмін цього футболіста на грузинського захисника Каху Каладзе.

Емре раніше виступав під керівництвом Теріма в "Галатасараї" і вважається одним із найталановитіших молодих футболістів у Туреччині.

Улітку він перейшов в італійський "Інтер", але поки не потрапив в основний склад . "Якщо я не потрібний "Інтеру", я готовий піти", - заявив нещодавно Емре.

У той же час Терім вкрай розчарований грою Каладзе останнім часом . Після матчу з "Перуджею" він піддав дії Каладзе серйозній критиці і, на думку італійської преси, більш не розраховує на нього як на гравця основного складу .

Відзначимо що віце-президент "Мілану" Адріанно Галліані заявив, що Каладзе придбали в надто тяжких переговорах, і не збираються його продавати. Що ж, схоже, Терім намагатиметься перетянути в "Мілан" гравців, які грали свого часу під його керівництвом, першою ластівкою став португалець Руї Кошта, але цей футболіст і без турецького спеціаліста не потребує представлення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування