Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Футбол. В матчах плей-офф українська "молодіжка" гратиме з швейцарцями

П'ятниця, 12 жовтня 2001, 16:52
В матчах плей-офф до фінальної частини чемпіонату Європи серед молодіжних команд молодіжна збірна України зустрінеться з командою Швейцарії.

Нагадаємо, що жеребкування повинно було визначити пари учасників стикових матчів лише у четвер 11 жовтня. Справа в тому , що в плей-офф потрапили дев'ять переможців груп і сім збірних, що зайняли другі місця. УЄФА визначила два найгірших переможці (по набраних очках у матчах із другою, третьою і четвертою командами групи ними виявилися Швейцарія й Україна), а інші сім зійдуться із сімкою других місць.

І знову ж таки українцям не пощастило, лише вони зіграють з володарем першого місця в групі 9. Відзначимо, що збірна Швейцарії вийшла з досить тяжкої групи, випередивши команди Югославії. Словенії та Росії. До того ж варто зауважити, що українці гратимуть без своїх 4 провідних футболістів, яких вилучили в матчі з Польщею.

Тренер молодіжної збірної України Володимир Трошкін так прокоментував ситуацію:

- Швейцарці зайняли перше місце в досить сильній групі, обійшовши югославів і росіян, а це вже говорить багато про що. Останніх обіграли вдома 3:1, а в Москві зрівняли рахунок, програвши 1:3. Готуватися будемо дуже серйозно. Думаю, позичимо в російських колег відеозапис їхніх матчів. Жеребкування повинне визначити господаря першого матчу в нашій парі. Хотілося б спочатку з'їздити у Швейцарію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування