Футбол. Агент Реброва робить ультиматум "Тоттенхему"

Понеділок, 15 жовтня 2001, 14:15
Агент форварда збірної України Сергія Реброва висунув керівництву клубу "Тоттенхема" ультиматум. Він вимагає дозволити Сергію грати, чи продати його. Куплений за 11 мільйонів фунтів минулого літа, 27-річний футболіст у цьому сезоні вийшов лише раз в стартовому складі команди. Минулого вівторка він в матчі на Кубок англійської ліги також вийшов на заміну в другому таймі і забив гол.

Його агент Шандор Варга говорить: "Сергій незадоволений ситуацією, що склалася. Гравці його рівня повинні грати. Думаю, що наступного місяця повинно щось вирішитися. За умовами контракту він повинен залишатися в "Шпорах", якщо навіть не буде грати, але є різні методи вирішити свою проблему. Сергій не хоче йти з команди, але він хоче грати. Зрозуміло, що чим більше він сидить на лаві запасних, тим нижчою стає його вартість на трансферному ринку".

За словам Варги, відразу п'ять команд, серед яких і один представник англійської Прем'єр-Ліги, готові придбати Сергія Реброва. Варто відзначити, що вже найближчими днями доля українця в команді Глена Ходдла може вирішитися.

Вже сьогодні "Тоттенхем" проведе свій черговий матч в чемпіонаті Англії, і якщо Сергій залишиться в запасі, то вже у вівторок можна буде чекати чергових заяв. В той же час стало відомо, що найреальнішими претендентами на українця є італійські "Мілан" та "Лаціо", але якщо враховувати, що українцю подобається Туманний Альбіон, то не можна виключати і того, що він все-таки залишиться в команді.

За інформацією "Спорт сегодня"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування