Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заступник лідера "Батьківщини" не виключає передвиборчого союзу Тимошенко і Стецько

Понеділок, 15 жовтня 2001, 17:34
Передвиборчий блок Юлії Тимошенко "Форум нацпорятунку" поки не проводив переговорів з КУН Слави Стецько щодо входження останньої до коаліції семи опозиційних партій. Водночас така можливість не виключена у тому разі, якщо КУН звернеться до "ФНП", заявив УП лідер парламентської фракції "Батьківщина" Олександр Турчинов.

"Ми не маємо пропозицій від Слави Стецько, не проводили переговорів на особистому рівні",- сказав він і додав, що "не виключає" приєднання КУН до "ФНП". "Ми поважаємо патріотів. Коли буде їх ініціатива, ми обговоримо це питання".

"Відбулися непорозуміння між "Нашою Україною" і Славою Стецько. Ми були здивовані, коли КУН, який з самого початку брав участь у творенні блоку Ющенка, опинився поза "Нашою Україною", - сказав Турчинов.

Голова фракції "Батьківщина" не бачить ідеологічних перешкод для входження Конгресу українських націоналістів: "У них трохи радикальна назва. Щодо ідеології, то вони сповідують патріотизм, що співпадає з нашою".

Турчинов також додав, що "поки не закрите питання" широкої демократичної коаліції, і "ФНП" не отримував офіційної відповіді від Ющенка на відкритого листа Тимошенко.

Про коаліцію Тимошенко і Стецько минулої суботи написало "Дзеркало тижня".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування