Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Відомий депутат Жеваго перейшов у "Солідарність" Порошенка

Вівторок, 16 жовтня 2001, 13:52
У вівторок, 16 жовтня, до лав депутатської групи "Солідарність" Верховної Ради увійшов народний депутат Костянтин Валентинович Жеваго, обраний у 149 мажоритарному виборчому окрузі на Полтавщині.

Костянтин Жеваго працює у парламентському Комітеті з питань економічної політики, управління народним господарством, власності та інвестицій. Тепер до групи "Солідарність" входить 21 народний депутат.

УП

Про те, хто такий 27-річний депутат Жеваго, читайте тут:

Ну, пацан перестарався…
Депутат і успішний підприємець Костянтин Жеваго протягом чотирьох годин напружено розв'язував одне бізнес-питання. Уникальність переговорів у тому, що "чоловіча" розмова закінчилася смертю.

Алюміній incognita
Продаж Запорізького алюмінієвого комбінату радує новими несподіваними поворотами. Переможець тендера Зовнішньоторгівельна компанія "КрАЗ" старанно ховає кінці у воду.

Чорна смуга в житті Жеваго триває
Дивна тенденція, але жоден приватизаційний конкурс за участі структур, підконтрольних або близьких до групи "Фінанси і Кредит" не проходить без скандалів. Першими гучними скандалами за участю групи були конкурси по продажу "Одесаобленерго" і "Луганськобленерго". У минулому році конфліктом був відзначений конкурс по продажу ЗАлКа. У поточному році група у вигляді Полтавського ГЗК, несподівано вирішила поборотися за Харцизький трубний завод.

"ФіК" втрачає "Одесаобленерго" і ХТЗ
Днями Фонд держмайна України визнав компанію Overcon Enterprizes Limited остаточним переможцем приватизаційного конкурсу трирічної давності з продажу 35% пакету акцій компанії "Одесаобленерго". При цьому втрачають пакет офшори, підконтрольні банку "Фінанси і Кредит". А в четвер акціонер Полтавського ГЗК (контролюється групою "Фінанси і Кредит") відмовився від своїх претензій до ФДМУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...