"Арсеналу" все-таки бути в Вищій лізі

Четвер, 18 жовтня 2001, 13:43
На базі футбольного клубу ЦСКА (Київ), найвірогідніше, буде створено нову команду під назвою "Арсенал", про це повідомив почесний президент армійського клубу Олександр Данильчук, який перебував в ефірі радіопередачі "Ера-Спорт".

За словами Данильчука, в середу (17 жовтня) він зустрічався з головою Київської міської Держадміністрації Олександром Омельченком, відбулася серйозна розмова і було вирішено, що міська влада отримає частину акцій команди ЦСКА, правда не уточнив скільки саме.

В той же час варто зауважити, що на прес-конференції, яка відбулася в минулий четвер, Данильчук повідомив, що ЦСКА не буде "Арсеналом", і що у власність Київської міської Держадміністрації клуб не перейде, принаймні 51% акцій залишиться в Міністерстві оборони.

Відзначимо, що розмови з приводу перейменування ЦСКА в "Арсенал" розпочали точитися ще на початку осені. Омельченко постійно акцентував увагу на тому, що ЦСКА перейде у власність міста, навіть відвідував стадіон ЦСКА, і, за неофіційною інформацією, була дана команда на його реконструцію. Також мером Києва називалася і сума в 15 мільйонів доларів, які підуть на реконструкцію команди, а також на купівлю нових футболістів.

Що ж, після заяви Данильчука потрібно чекати лише реакції Міністерства оборони, оскільки позиція Омельченка давно вже відома: "Києву потрібен ще один суперклуб".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування