Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Завидні наречені!

Четвер, 18 жовтня 2001, 20:16
Мама нас вчила, що недобре дівчині виходити заміж за розрахунком, але ось вона забула сказати, що бувають ще і чоловіки, які одружуються за розрахунком - альфонси. Це ті, які шукають багату наречену, розігрують перед нею кохання до смерті, а потім за рахунок дружини живуть і приспівують. Якщо ви багата наречена, то будьте обережні, ну а якщо ні, то подивіться на самих завидних наречених у світі.

 Джулія Робертс
 
1. Джулія Робертс (Julia Roberts). Найбільш високооплачувана актриса у світі. У 2000 році фільми з її участю зібрали біля $1,1 млрд. Володарка "Оскара" і "Золотого глобуса" за головну роль у фільмі "Ерін Брокович" і численних нагород, премій і титулів, що присуджується їй таблоїдами і глядачами.

Зазвичай вона бере за роль $20-25 млн, іноді дозволяє собі зніматися за менші гроші - але тільки у проектах, які дуже сподобалися, або у друзів. Нещодавно за півціни її заманив у свій новий фільм Джордж Клуні (George Clooney). Говорять, що Джулія погодилася, оскільки давно мріяла познайомитися ближче з відомим ловеласом. У Голлівуді вже говорять про можливий роман між Клуні і Робертс, яка лідирує у хітпарадах найсексуальніших, найжіночніших і найпривабливіших жінок планети.

Американські таблоїди вже збилися з рахунку, вівши літопис її романів і захоплень. Проте, Джулія була одружена тільки одного разу. У 1991 році чоловіком красуні став кантрі-співак Лайл Ловетт (Layal Lovett), але лише на два роки. В інших випадках Джулія, подібно одній з своїх героїнь, взагалі утікала з-під вінця, доводячи женихів до сказу. Про неї досі не хочуть нічого чути Лайам Нісон (Liam Neeson), Руперт Еверетт (Rupert Everett), Нік Нолті (Nick Nolte) і ще пара-трійка колег по Голлівуду.

Півроку назад у Джулії ледве не дійшло до весілля і з зіркою популярного телесеріалу "Закон і порядок" Бенджаміном Бреттом (Benjamin Bratt), в 1999-му вони навіть були посватані. До речі, саме Бретт став свідком її тріумфу на останній церемонії вручення "Оскарів". Як запевняють люди досвідчені, там же все і закінчилося. Але, судячи зі всього, Джулія не особливо переживає розрив з Бенджаміном, одночасно кокетуючи і з Клуні, і з суперзіркою Голлівуду Бредом Піттом (Brad Pitt), з яким, часто працює в комерційних успішних проектах. Хоч навряд чи чергові романи надовго виб'ють її з списку завидних наречених.

2. Анастасія Волочкова. Своєю запаморочливою кар'єрою російська балерина змішала карти багатьом одноліткам-колегам у Санкт-Петербурзі і Москві. Так стрімко зачарувати світ вдалося тільки небагатьом. До 24 років прима Великого театру станцювала майже весь класичний балетний репертуар, стала "обличчям" ювелірного будинку Chopard і героїнею скандальної світської хроніки.

Багато хто зв'язує успіх Анастасії з жениханням 54-річного британського мільйонера Ентоні Кермана (Anthony Kerman), віце-президента Англійського національного балету, впливового адвоката, директора великої галереї, в якій зібрана найбагатша колекція картин, срібла і мозаїки, власника пакету акцій одного з найбільших іподромів Сполученого Королівства. Як говорять газети, заради Анастасії він залишив дружину і сина.

Однак вона називає все це брудними плітками. "Якщо у Кермана і його дружини і є проблеми, то я тут до чого?" - обурюється Анастасія в одному з інтерв'ю. Свої стосунки з мільйонером вона називає дружніми: "Я все життя мріяла зустріти людину, яка була б захоплена моїм мистецтвом і мною на сцені, який би сприяв моїй кар'єрі". Цього літа лондонські виступи Англійського національного балету відкривала "Спляча красуня", в якій Волочкова танцювала фею Карабос. З рекламних плакатів на лондонців дивилася саме Волочкова в ефектному костюмі злодійки. Природно, що більшість називала такий успіх дивом, на яке здатний тільки чарівник-коханець.

 Мілла Йовович
 
3. Мілла Йовович (Milla Jovovich). Модель, актриса, "обличчя" L'Oreal. Народилася у Києві, але виросла і стала відомою на Заході. Їй вдалося зробити фантастичну для емігрантки з СРСР кар'єру. Між іншим, не без допомоги талановитих чоловіків, яких блискуча Мілла, на думку світських хронікерів, зачаровує вже з перших хвилин знайомства.

Першим її помітив режисер Уїльям Грем (William А. Graham), який запропонував неповнолітній дівчині роль в фільмі "Повернення у блакитну лагуну". Картина не мала особливого успіху, зате про Міллу заговорили всі. Але яскравою зіркою нового європейського кіно вона стала лише під чуйним керівництвом автора знаменитої "Нікити", культового французького режисера Люка Бессона (Luc Besson), до речі, він відразу ж запропонував красуні руку і серце. Бессон зняв Міллу в блокбастері "П'ятий елемент" й історичній драмі "Жанна д'Арк".

А потім розлучився з нею: кажуть, що Мілла досі вважає Бессона чоловіком, який не виправдав її надій. Тепер Мілла Йовович - зірка першої величини у команді знаменитостей L'Oreal. Вона загадково усміхається публіці з телеекранів, демонструючи нові помади і лаки, і явно натякає навколишнім на те, що все ще чекає свого єдиного.

 Пенелопа Крус
 
4. Пенелопа Крус (Penelope Cruz). Модель і актриса. Найвідоміший фільм з її участю - "Все про мою матір" Педро Альмодовара (Pedro Almadovar). 27-річна іспанка ще не була одружена, зате вже має репутацію розлучниці, яка сприяла розпаду "міцних голлівудських союзів". Чутка приписує їй численні романи.

Наприклад, з Ніколасом Кейджем (Nicolas Cage) - він під час зйомок з Пенелопою розлучився з дружиною Патрісією Аркетт (Patricia Arquette). І з Меттом Деймоном (Matt Damon) - він заради неї порвав з Уайноною Райдер (Winona Ryder), яка вже практично оголосила про їх заручини. А також з Томом Крузом (Tom Cruise) - він залишив заради фатальної красуні Ніколь Кідман (Nicole Kidman) і двох дітей.

Круз і Крус познайомилися приблизно рік тому під час зйомок фільму "Ванільне небо". І зараз в пресі мусируються чутки про їх можливе швидке одруження. У Музеї воскових фігур мадам Тюссо вже відреагували на цю новину - поруч з копією Круза вмістили свіженьку, тільки но виготовлену Пенелопу, списавши Ніколь в архів.

5. Елізабет Тейлор (Elizabeth Taylor). Любителька діамантів і ставних чоловіків. Свою блискучу кінокар'єру почала у 12 років, знявшись в суперхіті "Національний оксамит" і відразу ж ставши знаменитою і в США, і за їх межами. Вона постійно у центрі уваги, два "Оскари", сотні різних нагород, декілька разів її визнавали найкрасивішою жінкою планети. Пік її популярності прийшовся на 1960-і - період зйомок одного з найдорожчих і видовищних фільмів Голлівуду "Клеопатра".

Її партнером по картині був відомий британський актор і згодом зірка Голлівуду Річард Бартон (Richard Burton). Цього красеня Ліз примітила відразу, однак, отримати його було не так-то просто. Річард був одружений і цілком щасливий. Проте, подібні дрібниці ніколи не заважали Ліз досягати наміченої мети. У Голлівуді досі кажуть, що найпалкіші епізоди залишилися за кадром. І якщо в фільмі Тейлор-Клеопатра демонструвала Бартону Антоніо пікантне декольте, то після зйомок вона розгулювала перед ним у запаморочливому бікіні. При цьому Ліз підгравала пристрасті партнера до міцних напоїв і нестримних веселощів. Солодка парочка викидала такі фортелі, що зйомки ледве не були зірвані.

Але Ліз добилася свого: Річард розлучився з дружиною, купив Тейлор обручку з величезним діамантом і повів її до вівтаря. Згодом Бартон скаже, що Тейлор взяла його змором. Проте, вони були одружені двічі. І Елізабет досі схильна вважати браки з Бартоном найбільш щасливими і вдалими зі всіх. Що ж, їй видніше, адже вона була замужем сім разів. І зараз, до речі, вільна.

 Лів Тайлер
 
6. Лів Тайлер (Liv Tyler). Різнопланова актриса і блискуча модель, дочка легендарного рокера, лідера групи Aerosmith Стівена Тайлера (Steven Tyler). Вона дебютувала в кліпах батька і запам'яталася якісним виконанням стриптизу у його знаменитій "Crazy".

Почала зніматися в 1994 році. Але в числі найбільш вдалих називає свої ролі в "Армагеддоні", "Володарі кілець", "Щастя Куки", "Доктор Т. і його жінках". Дуже любить свою Тетяну Ларіну з "Онєгіна". І майже зі сльозами говорить про свою участь у "Вислизаючій красі", куди її особисто запросив Бернардо Бертолуччі (Bernardo Bertolucci).

Лів намагається приховувати своє особисте життя від загалу, однак їй це погано вдається. Наприклад, в Голлівуді говорять, що з італійським класиком у неї були досить серйозні стосунки. Журналістам вдалося довідатися і про її роман з актором Хоакіном Феніксом (Joaquin Phoenix), братом трагічно загиблого Рівера Фенікса (River Phoenix) культового персонажу "X-generation". А зараз Лів зустрічається з музикантом з Spacehog Ройстоном Ленгдоном (Royson Langdon).

 Клаудіа Шиффер
 
7. Клаудіа Шиффер (Claudia Schiffer). Рік тому топ-модель з Німеччини відсвяткувала тридцятиріччя. Але її денний гонорар за зйомку у рекламі досі складає приблизно DM100 тис. За даними журналу Forbes, річний прибуток "жінки номер один 1990-х" становить DM20 млн., а загальні розміри її майна, обкладеного податками, DM120 млн.

Ось тільки створити сім'ю красуні досі не вдалося. Практично всі її колеги по модельному бізнесу одружені, а Клаудіа все ще ходить в ролі "вічної нареченої". При цьому вона активніше за інших топ-моделей прагнула до заміжжя. Спочатку з перспективним манекенником, потім з монакським принцом Альбером (Prince Albert Alexandre Louis Pierre of Monaco). Потім довгий час вважалася нареченою ілюзіоніста Девіда Копперфілда (David Copperfield). До речі, злі язики називали цей союз рекламним трюком, вигідним для обох.

Два роки тому Клаудіу вважали судженою британського антиквара Тіма Джефріза (Tim Jefrise). А останнім часом - дівчиною кінопродюсера Меттью Вона (Matthew Vaughn). З чуток, він навіть зробив їй пропозицію одружитися. Але нещодавно таблоїди повідомили, що на одному з прийомів, на якому Клаудіа з'явилася одна, до топ-моделі залицявся 19-річний британський принц Уїльям (Prince William).

8. Алсу. Перші кліпи цієї миловидної дівчини з'явилися на російському телебаченні два роки тому. За цей час вона встигла посісти 2-е місце на "Євробаченні", укласти контракт з компанією Universal і записати дует з Енріке Іглесіасом (Enrique Iglesias). Як говорять, стрімкій кар'єрі співачки багато у чому сприяв її батько, віце-президент нафтової компанії ЛУКОЙЛ Раліф Сафін.

Проте, професіонали зазначають, що Алсу гармонійно рухається, добре говорить англійською і цілком може зробити серйозну кар'єру на Заході. Про особисте життя співачки відомо трохи. Раніше неодноразово повідомлялося, що у Алсу є молодий чоловік, з яким вона разом вчиться в одній з приватних англійських шкіл. Однак чи підтримують вони близькі стосунки, досі невідомо.

 Бйорк
 
9. Бйорк (Bjork). Найексцентричніша актриса і зірка сучасної музики. Володарка Золотої пальмової гілки, "Золотого глобуса" і призу Європейської кіноакадемії за роль в фільмі Ларса фон Трієра (Lars von Trier) "Та, що танцює у темряві". Також удостоєна декількох "Греммі".

Колись, ще в Ісландії, у неї був чоловік - музикант Тур Елдон (Thor Eldon). Від цього браку у співачки залишився син Синдрі (Sindri). Бйорк з другим одруженням явно не поспішає, хоч зустрічається з нью-йоркським скульптором і відеохудожником Меттью Барні (Mathew Barny).

10. Ганна Курнікова. У свої 19 років Ганна найбільш розкручена у світі тенісистка. Вона отримує $225 тис. на тиждень і посідає друге місце за прибутками серед всіх спортсменок. Тільки у 2000 році Курнікова заробила $10 млн, трохи поступившись другій ракетці світу Мартіні Хінгіс (Martina Hingis).

Практично всі свої гроші росіянка, яка більшу частину часу живе в Америці, заробляє поза кортом. В основному, за рекламні проекти. Зараз у неї підписані багатомільйонні контракти з Adidas, Rolex, Yonex, Berley і рядом інших компаній. Нещодавно з нею уклала договір на $10 млн. одна з найбільших інтернет-компаній Terra Lycos: за даними її досліджень, Ганна входить у число найбільш популярних спортсменів у світовій мережі. Нею цікавляться частіше, ніж баскетболістом Майклом Джорданом (Michael Jordan) і зіркою гольфу Тайгером Вудсом (Tiger Woods) разом узятими.

Особисте життя тенісистки також у центрі уваги. Кого тільки не призначали Курниковій у наречені західні і вітчизняні таблоїди: футболіста Роналдо (Ronaldo), тенісиста Марка Філіппуссіса (Marc Philippoussis), хокеїстів NHL Павла Бурі і Сергія Федорова. З останнім її навіть таємно розписали. Однак Ганна категорично заявила, що з Сергієм Федоровим, як, проте, і "з іншими хлопцями", вони все ще тільки друзі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...