"Брюгге" двічі в Києві не програє

П'ятниця, 19 жовтня 2001, 10:49
ЦСКА (Київ, Україна) - "Брюгге" (Бельгія) - 0:2
Голи: Верхейен 32, 47

ЦСКА: 1.Кернозенко, 3.Мальцев, 4.Анненков, 5.Кирлик, 6.Білозор, 7.Мікадзе, 9.Закарлюка, 10.Костишін (Косирін, 57), 11.Волосянко, 13.Ткаченко (Бондаренко, 73), 19.Балицький.

Київський ЦСКА програв з рахунком 2:0 в першому матчі 1/32 фіналу Кубку УЄФА бельгійському "Брюгге". Отже, армійцям Києва не вдалося повторити досягнення київського "Динамо", які влітку переграли "Брюгге" в товариській грі.

Як і майже півроку тому, матч проходив на стадіоні "Динамо" в присутності нечисленної аудиторії. Футболісти ЦСКА з перших хвилин пішли в наступ і здавалося, що не такий страшний "Брюгге", як його малюють. Проте бельгійці, відбивши стартовий натиск киян, почали й самі атакувати, і не можна сказати, що гості домінували на полі, просто вони грали в футбол не поспішаючи, і здавалося, що вони усвідомлювали, хто саме стане переможцем в цій грі.

Підопічні ж Олега Кузнецова, не особливо урізноманітнивши атакуючі дії (примітивні навіси в штрафну), ніяк не могли знайти свою гру. Хоча в першій половині гри більш-менш небезпечні моменти були в Кирлика та Закарлюки.

Капітан же гостей Верхейен, на відміну від українських футболістів, двічі зумів засмутити Кернозенка. Спочатку на 37 хвилині матчу Верхейен в сумбурі, що зчинився біля воріт голкіпера ЦСКА, проштовхнув м'яч, а через 10 хвилин він же подвоїв рахунок. Другий гол виглядав дещо красивішим, і був схожим на гол Джераррда "Динамо".

Отримавши м'яч в центрі штрафного господарів, Верхейен обіграв захисника і пробив в дальній від Кернозенка кут воріт. Що ж робили футболісти ЦСКА на полі в цей час. Вони віддали перевагу, і бельгійці невимушено катали м'яч, при цьому мали ще пару моментів, щоб збільшити рахунок, проте в одному з епізодів виручив Кернозенко. Гравці ЦСКА ж загострили гру лише під кінець матчу, і це вже стає поганою традицією для українських команд - грати лише в останні хвилини матчу. Підсилив гру і Олександр Косирін, що вийшов на заміну, він мав нагоду відквитати один м'яч. В одному з епізодів він перекидував м'яча через голкіпера гостей, але страж воріт зумів перевести цей навіс на кутовий. Ще один момент стався в останні 5 хвилин гри, коли після удару Закарлюки м'яч влучив в стійку воріт "Брюгге".

Що ж, після програшу в рідних стінах з рахунком 2:0 футболістам ЦСКА в матчі відповіді "мало що світить". Тим більше, команда поки що перш за все психологічно не готова грати з "Брюгге", і хоча в створені моментів ЦСКА виглядало доволі таки пристойно, то їх реалізація, судячи з рахунку, бажає кращого. Але попри все, через два тижні армійці спробують реваншуватися.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News