Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко прозоро натякає про намір балотуватися у президенти

П'ятниця, 19 жовтня 2001, 16:48
Лідер передвиборного блоку "Форум національного порятунку" Юлія Тимошенко вважає парламентські вибори виборами "лідера нації, який виведе Україну з соціально-економічної кризи". "Обирайте того, кого ви хочете бачити наступним президентом України", - заявила Тимошенко в Києві на Конгресі громадських организацій України.

Екс-віце-прем'єр вважає, що у березні 2002 громадяни обиратимуть між "Кучмою і його командою" і "альтернативою владі: це - Віктор Андрійович, це - наша команда, якщо ви за лівих, то це - Мороз".

Водночас Тимошенко заявила, що, "скоріше за все, ми [з Ющенком] підемо на вибори як різні сили і уособлюватимемо різні команди". "Якщо ми з Віктором Андрійовичем не будемо разом, то він буде з владою. Моя команда готова взяти на себе відповідальність. Якщо сьогодні змінити владу, то нам достатньо п'ятиріччя або трьох років, аби вивести Україну з кризи".

Конгрес громадських організацій України заявив про підтримку на виборах блоку Тимошенко "Форум національного порятунку". У Конгрес об'єдналося 506 громадських організацій, щоправда, тільки 15 з них мають загальнодержавний статус.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування