Футбол. ЦСКА офіційно перейменовано в "Арсенал"

П'ятниця, 19 жовтня 2001, 19:18
Київський ЦСКА, який виступає в Вищій лізі чемпіонату України, з п'ятниці 19 жовтня носитиме офіційно назву "Арсенал" (Київ). Розпорядження на таке рішення дав мер Києва Олександр Омельченко.

Відповідно до розпорядження, ТОВ "ФК "Арсенал" (Київ) з часткою територіальної громади Києва в статутному фонді товариства в розмірі 51% створено за пропозицією корпорації "ЦСКА - Київ" компанії "Юніспорт Консалтінг Лімітед" ("Unіsport Consaltіng Ltd").

Співзасновником від імені територіальної громади Києва виступить Управління з фізичної культури та спорту Київської міськадміністрації.

Таким чином, поставлена крапка в скандально відомій історії із створенням команди. Варто відзначити, що про те, що новостворений "Арсенал-Київ" в недалекому майбутньому стане ще одним супер-клубом столиці не всі впевнені. Одна з причин таких сумнівів - недовіра до Олександра Омельченка як до організатора спортивних клубів. Як приклад згадується доля київського "Будівельника" та хитке становище київського "Сокола", який планувалося зробити суперклубом в хокеї.

Також відповідно до рішення , 50%+1 акція футбольного клубу "Арсенал" буде належати Києву, а 49% - Міноборони і підприємству ЦСКА.

За інформацією Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News