Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Футбол. Кубок України. "Динамо" виграє другий тайм, "Шахтар" програє весь матч

Субота, 20 жовтня 2001, 19:37
В першому матчі 1/8 фіналу Кубку України "Динамо" лише в другій половині матчу зуміли зломити опір київської "Оболоні" з рахунком 3:0. Сенсаційно для багатьох в Алчевську від місцевої "Сталі" зазнав поразки донецький "Шахтар".

Для "Динамо" перший матч 1/8 фіналу складався не найкращим чином, лише на 67 хвилині після подачі з правого флангу нігерійський легіонер команди Лаккі в падінні головою вивів динамівців уперед. Після цього "Оболонь" просто розпалася. Футболісти "Динамо", трохи збільшивши натиск, змогли ще двічі розписатися в воротах команди-пива.

Спочатку комбінація Белькевич-Несмачний завершилася потужним ударом останнього під поперечину. А на останніх хвилинах гри познущався з "Оболоні" все той же Лаккі Ідахор. Отримавши передачу врозріз від того ж Белькевича, африканець поклав на газон і воротаря, і захисника "Оболоні", і, принизливо зупинивши м’яч на лінії воріт, легким ударом закотив в ворота "Оболоні".

Попри все варто зауважити, що футболісти "Оболоні" мали декілька нагод, щоб відкрити рахунок, принаймні в першому таймі команда Мунтяна виглядала краще за своїх іменитих суперників. Але, все ж таки, відзначимо, що в цій грі динамівці перемогли, особливо не напружуючись, тобто так, як переграв нас "Ліверпуль" – на класі.

Але без неприємностей в цій грі не обійшлося, серйозної травми зазнав болгарин Пеєв, який вийшов нам заміну.

Для вболівальників цей ж матч, окрім трьох, зовсім непоганих голів, запам’ятався й низькими цінами на пиво, яке привернуло більшу увагу деяких фанів, ніж сам футбол. Нагадаємо, що матчі-відповіді пройдуть через тиждень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: