Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В міланському дербі перемагає Шевченко і компанія

Понеділок, 22 жовтня 2001, 12:19
7-й тур

"Інтер" - "Мілан" - 2:4
Голи: Вентола 12, Шевченко 59, 77, Контра 61, Індзагі 67, Каллон 90

В черговому міланському дербі, "Інтер" – "Мілан" вже вдруге поспіль за останній рік перемагає "Мілан", а форвард збірної України, Андрій Шевченко, знову відзначається забитими м'ячами, цього разу дублем. Остаточний же результат гри -4:2 на користь "Мілану".

Гру можна розділити на два тайми. В першому домінували футболісти "Інтернаціонале", які, до речі, й виграли перші 45 хвилин. На 12 хвилині матчу відзначився Вентола. Попри все, на початку гри після удару зі штрафного того ж таки Шевченка, м'яч просвистів в лічених сантиметрах біля стійки воріт "Інтера", але це був один з небагатьох моментів у виконанні футболістів "Мілану" в першому таймі.

В другій же половині гри, особливо після того, як Андрій Шевченко зрівняв рахунок, "червоно-чорні" просто розтрощили команду Ектора Купера. Спочатку Андрій Шевченко на 59 хвилині гри, після діагональної передачі Руя Кошти, ударом головою зрівнює рахунок. Через дві хвилини потужний удар Контри в дев'ятку робить рахунок вже 2:1.

А через 5 хвилин Індзагі після передачі Контри робить рахунок 3:1, і остаточно деморалізує футболістів "Інтера".

Переможну ж точку в цій грі поставив Андрій Шевченко, який після прострілу Сержіньо зіграв на випередження і розстріляв ворота Тольдо. На останній хвилині гри, коли футболісти "Мілану" почали вже жонглювати м'ячем, гравці "Інтера", які були формальними господарями поля, відквитали один м'яч. Відзначився Каллон, який з метрів п'яти обіграв Абб'яті і встановив остаточний результат гри – 4:2 на користь "Мілану".

Варто відзначити, що в двох таймах ми побачили зовсім різні команди, в першому таймі "Інтер" виглядав як справжній претендент на "золото" чемпіонату, виграючи майже всі єдиноборства. "Мілан" же в першій половині гри справляв враження команди, яка не знає, як грати в футбол проти команди Ектора Купера. В другій же половині гри все змінилося, і вже "Інтер" не зміг нічого протиставити "Мілану", який просто розривав оборону гостей. Що ж, після цієї гри "Мілан" довів багатьом песимістам, що є одним з головних претендентів на скуддето, а Шевченко знову побореться за приз кращого бомбардира чемпіонату.

Нині на рахунку українця 7 забитих м'ячів, стільки ж у Роберто Баджо (Брешія) та Даріо Хюбнер (Пьяченца). В наступному турі "Мілан" зустрічається на "Сан-сіро" з "Болонью".

Турнірне положення лідерів: 1. К'єво – 16 очок. 2. Мілан – 14. 3. Інтер – 14. 4. Болонья – 13. 5. Ювентус – 12.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
10:59
Ділки в погонах поліції намагались підзаробити на "колабораціонізмі": вимагали $100 тисяч
10:54
По всій Україні лунала тривога через російський МіГ-31К
10:49
BHP пропонує купити конкурента Anglo American за майже $39 мільярди
10:33
Колишній строковик коригував вогонь ворога по позиціях ЗСУ: контррозвідка запобігла втечі агента РФ
10:32
Кредитний рейтинг Boeing впав через вплив проблеми з контролем якості на грошовий потік
10:32
Командувач армії Британії вважає, що Україна збільшить кількість дальніх ударів по Росії
10:30
Байден підписав закон, який дозволить заблокувати TikTok у США
10:21
Війна – не перешкода, інвестиції в Україну зростають: хто і чому інвестує
10:19
Китай надає причал для російського судна, що перевозить північнокорейську зброю - Reuters
10:15
У КНУ спалахнув скандал, науковці обурені: цьогоріч на програмі про ранній Всесвіт не буде магістратури
Усі новини...