Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Концерт для Вашингтона". Частина II
Вставайте, виходьте та продовжуйте жити

Понеділок, 22 жовтня 2001, 14:45
Десятки тисяч фанів музики зібралися у неділю 21 жовтня у столиці США, щоб подивитися та послухати Майкла Джексона, N'Sync, Аеросміт та інших сучасних зірок, які приймали участь у марафоні концертів, метою яких є підтримати Америку та зібрати гроші для жертв терористичних актів 11 вересня.

"Об'єднавшись, ми вистоїмо: Що ми можемо зробити ще?" – акція з таким закликом зібрала понад 2 мільйони доларів від продажу 46 тисяч квитків на такий концерт. І це був один з трьох концертів, які проводилися в Нью-Йорку та Вашингтоні, і які мали благодійну мету.

The Backstreet Boys розпочали концерт, який відбувався на RFK Stadium, з гімну Америки. "Ми не дозволимо їм перемогти нас", - промовляв зі сцени один з учасників гурту Кевін Річардсон. "Ми повинні встати, вийти та продовжувати жити своїм життям".

Одягнений у золотий костюм Джеймс Браун з групи Sex Machine дуже зворушливо виконав "Боже, благослови Америку", а під час цієї пісні глядачі співали, тримаючи у руках маленькі американські прапорці.

Окрім вище названих у концерті брали участь Рікі Мартін, Мерайя Кері, Біт Мідлер та Destiny's Child. Концерт транслювали більшість американських каналів.

Під час концерту була посилена охорона RFK Stadium, який був оточений щільним кільцем поліцейських у яскравих червоних з білим та блакитним костюмах, обладнані металошукачами.

Морен Стак (Maureen Stuck) та Джон Ре (John Re) також були присутні на концерті у Нью-Йорку, який відбувся у суботу, а в неділю прилетіли до Вашингтону. "Через те, що сталося, я б дуже хотів підтримати всіх", - зазначив Стак.

У концерті у Нью-Йорку брали участь такі зірки, як Пол МакКартні, Біллі Джоел, Елтон Джон. Всі кошти виручені від проведення цих благодійних концертів будуть перераховані до Фонду Допомоги Червоного Хреста, Фонду Допомоги Арміі Спасіння, у Фонд Пентагону, який також зазнав руйнацій внаслідок падіння літака, та у Фонд Правосуддя.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування