Азаров поки не знає, чи піде він з посади керівника Партії регіонів, чи "захоче залишитися"

Понеділок, 22 жовтня 2001, 16:15
Голова "Партії Регіонів" Микола Азаров "ще не ухвалив ніякого рішення" стосовно того, чи залишить він посаду керівника даної структури чи ні. Про це він повідомив на прес-конференції, яка відбулася у понеділок.

"Бесіда проходила опів на сьому, а мені було ще працювати до 10 годин вечора, я був втомлений, ну я і сказав: "Може я і піду з посади керівника партії, а може завтра прокинуся і захочу залишитися", - відзначив Азаров. "Я дійсно давав інтерв'ю газеті "Столичні новини". Бесіда проходила о пів на восьму вечора. Я говорю, що я взагалі втомився сьогодні. Втомився від всього – і від політики також. А мені ще працювати до десяти вечори. Може, я піду з посади керівника Партії регіонів. А може, я завтра прокинуся, відпочину і зміню свою точку зору. Так ось, газета "Столичні новини" опублікувала першу частину, а не додала другу частину. Я не ухвалив ще жодного рішення", - зазначив Азаров.

"Якщо навіть я для себе ухвалив рішення, що я піду з будь-якого поста, я ніколи в житті говорити про це не буду. Я був би поганим капітаном, який зазделегідь сказав всій своїй команді: хлопці, розбігайтеся наліво-направо, а я перший. Почекаємо з'їзду. Ми як працювали, так і працюємо над створенням блоку "За єдину Україну". А на з'їзді ми ухвалимо рішення в тому числі і щодо моєї посади голови партії", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування