Харківчанам загрожує дефіцит передвиборних стендів

Понеділок, 22 жовтня 2001, 18:07
У ході майбутньої виборчої кампанії жителі Харківщини можуть знову зіткнутися з нестачею стендів з матеріалами кандидатів, на що звертали увагу ще спостерігачі ОБСЄ на попередніх виборах. На прес-конференції заст. глави харківської адміністрації Володимир Шумілкин заявив, що працюватиме над тим, щоб таких стендів було достатньо: "Коли з одного боку вимагаєш, щоб були ці щити, а з іншого не випускаєш з кабінету начальника фінуправління, щоб дав 2,8 млн. гривень на культуру, ковдра бюджету тріщить, то починаєш визначати, що важливіше".

На питання кореспондента газети "Товариш" і секретаря місцевої СПУ Андрія Войцеховського, чи будуть за розклеювання листівок у недозволеному місці штрафуватися тільки представники опозиційних партій, як було раніше, заст. губернатора відповів, що, за його інформацією, кількість таких штрафів була приблизно однаковою для всіх учасників виборів.

Шумілкин, який є одночасно лідером обласної НДП, підтвердив намір висунути свою кандидатуру в мери Харкова. Він висловив незгоду з твердженнями про те, що народні демократи близькі до розколу. За його словами, в позиції Івана Плюща і Романа Безсмертного, які орієнтуються на "Нашу Україну", а не на "Єдину", він не бачить трагедії.

"Йде процес нормального волевиявлення, а не примушення до волевиявлення", сказав він. Шумілкин підкреслив, що аналогічні НДП процеси спостерігаються і в Аграрній партії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...