Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комісія з розслідування справи Гонгадзе зустрінеться з Кучмою не раніше наступного тижня

Середа, 24 жовтня 2001, 12:53
Дата зустрічі президента Кучми з членами тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради з розслідування обставин зникнення журналіста Георгія Гонгадзе буде обговорюватися наступного тижня, повідомив голова комісії Олександр Жир.

Депутат зазначив, що у вівторок розмовляв з главою адміністрації президента Володимиром Литвином, який, пославшись на зайнятість, запропонував зустрітися з ним починаючи з наступного понеділка.

Жир також зазначив, що необхідно підтвердження готовності до зустрічі з комісією з боку глави держави, оскільки про згоду Кучми на таку зустріч відомо тільки зі слів колишнього глави комісії Олександра Лавриновича.

Голова комісії також повідомив, що через посольство США в Україні буде переданий лист до Міністерства юстиції цієї країни, в якому комісія просить врахувати той факт, що, за твердженням Генеральної прокуратури України, в записах колишнього майора держохорони Миколи Мельниченка міститься державна таємниця. 10 жовтня Мельниченко виступив із заявою, де повідомляє вищому керівництву України про те, що до нього звернулося Міністерство юстиції США з вимогою передати всі записи, і просить проінформувати американське відомство про наявність на плівках державних таємниць України.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування