Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Обличчя Енді Ворхола стане сувеніром

Середа, 24 жовтня 2001, 14:38
Мистецтво Енді Ворхола (Andy Warhol), яке колись назвали "найбільш привабливим видом мистецтва, від якого можна мати непогану користь у бізнесі", найближчим часом можна буде постелити під ноги, повісити на стіну замість шпалер або начепити на спину.

Фонд Енді Ворхола, який помер у 1987 році, погодився надати ліцензію на використання полотен митця при виробництві товарів народного вжитку – від дорогоцінностей до одягу, та від шпалер до вітальних листівок.

 
 
Незабутні образи Мерлін Монро та Кембела Соупа, створені Ворхолом, з'являться у лавках роздрібних продавців на рівні з такими досі не знаними роботами Ворхола, як "Фея на коні", де зображена фея з пишною копною красивого волосся з букетом квітів, верхи на коні.

Також на футболках чи килимках буде зображений новий дизайн військової камуфляжної форми, яку розробив сам Ворхол. Плюс багате розмаїття різнокольорових губ та підписи, які промовляють "Ця сторона".

 
 
Угода підписана з Beanstalk Group, великою компанією, яка займається правами та ліцензіями Кока-Коли, Harley-Davidson та інших компаній, які бажають розповсюдити свої емблеми по всьому світу, повідомляє CNN.

Всі прибутки від продажу товарів з логотипом Ворхола будуть надходити до Фонду митця та підуть на влаштування виставок, фестивалей та поширення творчості митця, зазначає компанія.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування