Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Київське "Динамо" гратиме на Кубку Співдружності основним складом

Середа, 24 жовтня 2001, 16:26
Якщо турнір на Кубок Співдружності буде проводитися на сучасному штучному покритті, а не на постеленому на бетон газоні, то футболісти київського "Динамо" зіграють в цій своєрідній Лізі Чемпіонів країн СНД основним складом, про це в інтерв'ю газеті "Команда" повідомив перший віце-президент команди Ігор Суркіс.

За його словами, "Динамо" вже направило до Москви свої умови, за яких команда приїде на турнір. Окрім того, Суркіс зауважив, що після травми Олексія Герасименка на цьому турнірі в минулому році в них немає бажання виступати більш на такому покритті і травмувати своїх гравців.

Також він додав, що більше "Динамо" не їздитиме на Кубок Співдружності другим складом, і в разі, якщо їхні вимоги будуть виконані організаторами турніру, то перед "Динамо" на цих змаганнях будуть поставленні найвищі цілі. Нагадаємо, що на два попередні Кубки Співдружності динамівці привозили дублюючий склад, і виступали провально.

Попри все, варто додати, що якщо "Динамо" не поїде на Кубок Співдружності, то, можливо, їхнє місце займуть віце-чемпіони України, футболісти донецького "Шахтаря", якщо, звичайно, вони погодяться приїхати до Москви.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування