Партію бацил сибірської виразки бен Ладену прислали з Чехії поштою

Середа, 24 жовтня 2001, 16:38
Голова глобальної терористичної мережі Усама бен Ладен придбав значну партію бацил сибірської виразки за порівняно невелику суму готівкою. Це випливає зі свідчення його спільника єгипетській судовій владі, які опублікувала у середу газета "Нью-Йорк пост".

Зі слів активіста терористичного єгипетського угрупування "Ісламський джихад" Ахмада Ібрагима аль-Наджара, Усама бен Ладен без особливих зусиль отримав поштою партію бацил сибірської виразки з Чехії і неназваної у газеті країни Південно-Східної Азії.

Чеська "фабрика", яка постачає смертоносними бацилами будь-кого, хто внесе завдаток, тут же вислала замовлену терористом біологічну зброю, не спромігшись навіть поцікавитися, хто він такий, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Потім аналогічні відправлення надійшли до Усами бен Ладена і його спільників з Південно-Східної Азії, звідки черпали свої запаси смертоносної субстанції ісламські екстремісти з діючого на Філіппінах Фронту звільнення Моро.
Отримання вантажу з Чехії обійшлося терористам в $7500, засвідчив єгиптянин, а з Південно-Східної Азії ще дешевше - $3685, "плюс витрати на транспортування".

Читайте також:

* Сибірська виразка знайдена у Білому Домі, але Буш не заражений
* Пентагон визнав, що "ненавмисно" розбомбив будинок для літніх людей, а дві бомби "випадково" потрапили у мирних жителів
* Влада США заявила, що випадки сибірської виразки пов'язані з терактами 11 вересня
* ФБР буде катувати затриманих членів "Аль-Каїди"
* "Аль-Каїда" стріляє по американцях з їхньої зброї
* За даними талібів, в результаті останніх авіанальотів США загинули 20 мирних жителів
* Моральний дух талібів підірваний, і вони силою змушують мирних жителів братися за зброю
* Американці помилково розбомбили позиції Північного альянсу
* Всі події від 11 вересня до сьогоднішнього дня

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування