Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Голосування по Земельному кодексу проходило в кабінеті віце-спікера. Зайця побили

Четвер, 25 жовтня 2001, 19:24
Повторне голосування бюлетенями щодо проекту Земельного кодексу України проходило у кабінеті віце-спікера Степана Гавриша під наглядом його охоронців, повідомив УНІАН член фракції КПУ Олександр Масенко.

За його словами, представників комуністичної фракції не пускають до кабінету Гавриша, де проходить голосування.

Перед цим члени комуністичної фракції ввірвалися до приміщення, де відбувалося голосування і працювала kічильна комісія, і вчинили бійку. Комуністи зірвали печатки з урн голосування і знищили частину бюлетенів, якими вже проголосували депутати.

Таким чином членам kічильної комісії довелося знову перераховувати всі бюлетені і виявляти бюлетені яких депутатів були знищені. Саме після цього інциденту kічильна комісія перейшла працювати до кабінету віце-спікера парламенту.

Після 18 години в сесійній залі Верховної Ради виникла бійка між депутатами-комуністами і членами центристських фракцій.

Коли голова Лічильної комісії парламенту Володимир Заєць намагався передати головуючому на засіданні першому віце-спікеру Віктору Медведчуку результати голосування щодо Земельного кодексу в другому читанні, комуністи не пропустили його до трибуни.

Заєць пішов на своє місце, однак жінка-депутат член КПУ перегородила йому дорогу, а інші члени КПУ почали виривати у голови Лічильної комісії папку з результатами голосування. Зав'язалась бійка, в якій брали участь депутати члени фракцій СДПУ(О), "Демсоюзу", ПЗУ, - вони намагалися захистити Зайця і не віддати папку. Зайцю вдалось дійти до свого місця, але документи було зім'ято. Голові лічильної комісії довелося виступати з місця.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування