Ходдл знову пророчить Реброву велике майбутнє в "Тоттенхемі"

П'ятниця, 26 жовтня 2001, 11:47
Головний тренер "Тоттенхема" Гленн Ходдл в черговий раз заявив, що у форварда збірної України, Сергія Реброва, велике майбутнє в "Тоттенхемі", але поряд з цією заявою не вживається той факт, що він випускає українця лише на заміни під кінець матчу.

Найдорожчий футболіст "Шпор" Сергій Ребров в цьому сезоні зіграв 90 хвилин за свою команду в Прем’єр-Лізі лише в одному стартовому матчі першого туру проти "Астон Віли". А замість українця Гленн Ходдл випускає Тедді Шерінгема, якого придбали в "Манчестер Юнайтед" та Леса Фердінанда. В той же час агент Реброва вже неодноразово зауважував, що Сергій незадоволений тим, що сидить в запасі. Ходдл ж в черговий раз заявив наступне:

"Мене не хвилює те, що говорить агент, - заявив Ходдл сьогодні на тренувальній базі "Тоттенхема". - Єдине, що важливе - це моє спілкування з футболістом. Я говорив з Сергієм і розумію його невдоволення тим, що він не виходить в стартовому складі, але те ж саме мені можуть сказати і інші гравці. Він мені нічого не сказав про бажання залишити команду.

Пройшло всього три місяці чемпіонату, а я думаю про майбутнє, в якому Реброву приділяється одна з головних ролей. Він прекрасний футболіст, і у нього велике майбутнє в "Тоттенхемі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування