Андрій Шевченко думає лише про матчі з Німеччиною

П'ятниця, 26 жовтня 2001, 11:50
Форвард збірної України Андрій Шевченко після феєричного для себе міланського дербі з "Інтером", де він відзначився двома голами, нині всі свої думки спрямував на матч плей-офф проти команди Німеччини.

Для Андрія це вже третя спроба пробитися через матчі плей-офф разом зі збірною України на світову чи європейську першість. В 1997 на шляху українців стали хорвати, через два роки не пустили українську команду на європейську першість словенці.

Попереду ж бар’єр під назвою Бундестім. Всім відомо, що саме через те, що Андрій Шевченко не зіграв на чемпіонаті Європи чи світовій першості, він не може отримати нарешті "Золотий м’яч" чи визнання кращого футболіста світу, і, більш того, він не менш його заслуговує, як ті ж Зідан чи Фігу. Адже існує ще одна причина, через яку Андрій зробить все можливе, щоб збірна України пройшла команду Феллера і потрапила на чемпіонат світу.

По-перше, наступним футбольним святом буде вже чемпіонат Європи 2004 року, а це вже через три роки, і важко сказати, що станеться за цей період. Нині ж є чудовий шанс, щоб зіграти серед кращих збірних світу - для цього лише потрібно обіграти збірну Німеччини...

"Зараз я повинен забути наше дербі і мої голи за "Мілан", - сказав на наступний день матчу Шевченко, - вже декілька тижнів як у мене з голови не виходять матчі зі збірної Німеччини, і на них я повинен зараз сконцентруватися".

Футболіст отримав після своєї чергової блискучої гри багато вітальних телеграм і дзвінків від своїх співвітчизників, і він знає, що вся Україна чекає від нього такої ж гри 10-го листопада у Києві, та через чотири дні в Дортмунді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування