Сибірку виявили в ЦРУ

П'ятниця, 26 жовтня 2001, 11:58
Сліди спор сибірки були знайдені при сортуванні пошти у приміщенні Центрального розвідувального управління в Ленглі, (Віргінія). Виявлена сибірська виразка і у дослідницькому інституті Walter Reed Army в Меріленді.

Кількість сибірки, виявленої в ЦРУ була "медично незначним", але будівлю закрили для продовження дослідження і дезинфекції.

Влада повідомляє про те, що у головному приміщенні пошти ЦРУ були досліджені 31 різне місце отримання пошти з 23 жовтня. І тільки в одному місці тести показали позитивний результат на сибірку. Не зважаючи на це, запропоновано приймати антибіотики всім службовцем на пошті і всім іншим співробітникам ЦРУ, які могли користуватися поштою.

Як і багато інших агентств, ЦРУ отримує пошту через поштове відділення Brentwood у Вашингтоні, де 2 поштових працівника вже померли, і кілька інших працівників знаходяться у лікарні.

Представник департаменту медичних досліджень армії США повідомив, що пошта інституту Walter Reed Army буде закрита, але інститут продовжить роботу.

У цей час в США нараховується як мінімум 13 заражених сибірською виразкою, 3 з них вже померли.

CNN

* Американські ЗМІ стверджують, що у Нью-Йорку загинуло 3 700 чоловік
* Антибіотики рекомендовано приймати працівникам 120 установ Вашингтону, в тому числі членам уряду, співробітникам Бібліотеки конгресу США і газети "Вашингтон пост"
* При розчищенні завалів у Нью-Йорку виявили склад наркотиків
* Сибірку виявили в ЦРУ
* ПЕНТАГОН ЧЕКАЄ ВАШИХ ІДЕЙ ПО БОРОТЬБІ З ТЕРОРИЗМОМ
* "Аль-Джазіра" не знала, що дає в ефір ролик з бен Ладеном, який поклав початок війни
* Партію бацил сибірської виразки бен Ладену прислали з Чехії поштою
* Пентагон визнав, що "ненавмисно" розбомбив будинок для літніх людей, а дві бомби "випадково" потрапили у мирних жителів
* Всі події від 11 вересня до сьогоднішнього дня

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування