Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Антибіотики рекомендовано приймати працівникам 120 установ Вашингтону, в тому числі членам уряду, співробітникам Бібліотеки конгресу США і газети "Вашингтон пост"

П'ятниця, 26 жовтня 2001, 11:59
Співробітникам більше ніж 120 провідних установ Вашингтону, які приймають і обробляють кореспонденцію, офіційно рекомендовано розпочати з метою обережності приймати антибіотики від сибірської виразки.
Про це повідомив журналістам в американській столиці офіційний представник департаменту охорони здоров'я мерії Вашингтону Джек Паннелл.

Десятиденний курс антибіотика "ципрофлоксацину" буде безкоштовно наданий відповідним працівникам вашингтонських організацій, включаючи всі основні установи федерального уряду США, Бібліотеку конгресу США, Університет імені Джорджа Вашингтона, газету "Вашингтон пост" і інші.

Власті міста побоюються, що заражена збудниками сибірської виразки кореспонденція могла попасти через центральний сортувальний вузол міста до відділів прийому і обробки пошти дуже багатьох організацій.

Двоє співробітників сортувального центру раніше померли від легеневої форми сибірської виразки, і ще в двох підтверджений діагноз цього захворювання. У середу були госпіталізовані ще 30 працівників центру з різними симптомами. Зараз вони проходять ретельне обстеження.

Наразі з метою профілактики антибіотики від сибірської виразки приймають майже 2 тис. поштових працівників з 36 поштових відділень, розташованих в американській столиці. У четвер, як очікується, буде завершено перевірку на присутність збудників цієї хвороби у 60 відділах прийому і обробки кореспонденції в різних вашингтонських організаціях.

РИА Новости

* Американські ЗМІ стверджують, що у Нью-Йорку загинуло 3 700 чоловік
* Антибіотики рекомендовано приймати працівникам 120 установ Вашингтону, в тому числі членам уряду, співробітникам Бібліотеки конгресу США і газети "Вашингтон пост"
* При розчищенні завалів у Нью-Йорку виявили склад наркотиків
* Сибірку виявили в ЦРУ
* ПЕНТАГОН ЧЕКАЄ ВАШИХ ІДЕЙ ПО БОРОТЬБІ З ТЕРОРИЗМОМ
* "Аль-Джазіра" не знала, що дає в ефір ролик з бен Ладеном, який поклав початок війни
* Партію бацил сибірської виразки бен Ладену прислали з Чехії поштою
* Пентагон визнав, що "ненавмисно" розбомбив будинок для літніх людей, а дві бомби "випадково" потрапили у мирних жителів
* Всі події від 11 вересня до сьогоднішнього дня

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування