Володимир Кличко зустрінеться з Девідом Ізоном

П'ятниця, 26 жовтня 2001, 13:53
Володимир Кличко в бою 1 грудня, в якому він відстоюватиме звання чемпіона світу за версією WBO, зустрінеться з 33-річним нігерійцем Девідом Ізоном.

Нагадаємо, що спочатку розглядалася і кандидатура вихідця з Південної Африки Френсіса Боти, але вибір пав на Девіда. Поєдинок має відбутися в Нью-Йорку. Так промоутер Ізона Седрік Кушнер зауважив: "Вже все домовлено до дрібниць.

Ми вже маємо майже всі документи на цей бій. Телекомпанія НВО вже також прийняла Ізона як офіційного претендента на поєдинок з українцем Володимиром Кличком, залишається лише обговорити деякі моменти з промоутером Кличка, Клаусом-Пітером Колем".

Звичайно, для німецьких вболівальників цікавіше було б, щоб Кличко вийшов ринг проти Френсіса Боти. Причини цьому є. В 1995 році Бота відібрав титул чемпіона світу за версією IBF в улюбленця німецької публіки Акселя Шульца.

На професійному рингу Ізон провів 30 поєдинків, в 27 отримав перемоги (23 нокаутом), та тричі поступився. За зростом Ізон нижчий за Володимира на 10 см. Але як бачимо Ізон майже всі свої отримав нокаутом, і це одна з головних його характерних рис.

До того ж Девід Ізон, як і Володимир, учасник Олімпійських ігор. Ще в далекому 1992 році, він на іграх в Барселоні виборов "срібну" нагороду, українець же виглядає більш впевненіше в цьому порівнянні – він чемпіон Олімпіади в Атланті. Цікаво, що в найвпливовіших світових рейтингах Ізон входить в десятку кращих лише за версією WBA, а по версії WBO, де Ізон побореться за звання чемпіона світу, він входить навіть до першої десятки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування