Фердінанд задоволений тим що тримає Реброва в запасі

Понеділок, 29 жовтня 2001, 16:40
Нападаючий "Тоттенхема" Лес Фердінанд виразив стурбованість за товариша по команді Сергія Реброва, що засидівся на лавці запасних. В той же час він зауважив, що задоволений тим що тримає своєю грою Сергія Реброва на лаві запасних.

35-річний Фердінанд в останньому туру Прем'єр-ліги приніс перемогу "Тоттенхему" в грі проти "Мідлсбро". Сергій Ребров ж на цю гру навіть не був включений до заявки "Шпор" на матч.

В тих же матчах де Ребров виходив на заміну він міняв саме Леса Фердінанда, але додамо, що на заміни українець виходить лише на останніх хвилинах гри. До того ж тандем форвардів Фердінанд-Шерінгем в останііх матчах приносить перемоги "Шпорам". Свого часу головний тренер "Тоттенхема" Гленн Ходдл декілька разів зауважував, що у нього існує декілька нападаючих плану Реброва, але в склад він ставить кращих.

У інтерв'ю Evening Standart Лес Фердінанд же заявив, що його гра приносить задоволення, і що він може грати краще і більше забивати.

"Я, звичайно, розумію переживання Сергія. Нікому не хочеться сидіти в запасі. Але я не маю наміру віддати йому своє місце. Це вибір тренера, і я зроблю все, щоб виправдати його довіру і мені приємно, що своєю грою я тримаю Реброва на лавці запасних. Однак, мені не хотілося б, щоб він пішов з команди, адже чим більше хороших нападаючих в команді, тим вона сильніше. Проте, ми з Шерінгемом поки чудово справляємося, і мені шкода, що це погано діє на Сергія", - сказав він.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування