Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кушнарьов підтримує "За ЄдУ". До нового року

Понеділок, 29 жовтня 2001, 19:47
"Я сподіваюся, що виборці віддадуть голоси партіям, які дивляться у майбутнє, і до офіційного початку передвиборної кампанії, я буду морально підтримувати блок "За єдину Україну", - сказав харківський губернатор Євген Кушнарьов на прес-конференції, підкресливши що після 1 січня він як державний службовець не має право нікого підтримувати.

На його думку нинішня ситуація в області спокійна і активність різних політичних сил не вплинула на течію політичного життя.

Відповідаючи на запитання про діяльність комісії, яка розслідувала інформацію про зловживання правоохоронних органів області, опубліковану у газеті "Народна справедливість", губернатор сказав, що комісія працювала автономно від місцевої влади і з ним не зустрічалася.

Кушнарьов підкреслив, що зацікавлений у тому, щоб в цій справі була поставлена крапка. "Якщо це наклеп, то це не повинне більше розглядатися. Якщо інформацію буде підтверджено, то також треба зробити відповідні висновки. Такі публікації не можна залишати без уваги. Тоді це викликає ще більше додаткових запитань", - підкреслив губернатор.

Велика частина прес-конференції, яку було приурочено до річниці перебування Кушнарьова на посту голови обладміністрації, була присвячена економічним питанням. Зазначалося, що за цей період промислове виробництво області збільшилося на 17,1%, урожай зернових виріс у 1,9 рази, а середня зарплата, збільшившись на 36%, вперше перевищила рівень прожиткового мінімуму (у вересні 2001 вона становила 329,1 гривні).

Головними невирішеними проблемами області губернатор назвав ситуацію у житлово-комунальному господарстві і енергетиці. Обидві, за його словами, вимагають рішення на державному рівні. Так губернатор виступає за виведення з "НАК Нафтогазу України" і організаційну самостійність Шебелінського газового родовища.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...