Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Володимир Кличко про бій з Девідом Ізоном

Вівторок, 30 жовтня 2001, 15:26
Про те, що можливим суперником в поєдинку 1 грудня буде Ізон, Володимир дізнався 27 жовтня. На вечірці, присвяченій врученню премій найбільшою газетою Німеччини "Більд", Володимир зустрічався з Клаусом-Пітером Колем і почув, що 1 листопада в Нью-Йорку він разом з Девідом Ізоном буде давати прес-конференцію.

Однак, до сьогодні контракт на бій не укладений, і говорити, що Кличко-молодший зустрінеться з Ізоном, поки що передчасно. Нагадаємо, що спочатку в суперники Володимиру "сватали" Рея Мерсера, потім було два кандидати - Френсіс Бота та Девід Ізон. В інтерв’ю ж офіційному сайту братів
Кличко Володимир більш детально розповів, чи насправді Ізон буде його суперником в бою 1 грудня, який відбудеться в Нью-Йорку.

Володимире, чи можна говорити про те, що твоїм суперником в поєдинку 1 грудня буде Девід Ізон?

Чи буде моїм суперником Девід Ізон, залежить тільки від нього самого. Упевненість в тому, що саме він буде моїм суперником в поєдинку 1 грудня, можна обмежити 99%. Але залишається 1%, який все може перевернути з ніг на голову.

Чи бачив ти поєдинки з участю Девіда Ізона?

Я бачив два поєдинки з участю Девіда. Його бої з Дерріком Джефферсоном і Дарелом Вілсоном.

Ну і яка у тебе склалося думка про Ізона?

Ізон - сильний суперник. Можна сказати, що він духовний і вольовий. У нього прекрасна підготовка в любительському боксі. Він став срібним призером Олімпійської гри 1992 року, програвши в фіналі Девіду Туа. Погодься, технічно він підкований вельми непогано, що, безумовно, йому допомагає в професійній кар'єрі. Він талановитий.

Йому 33 роки. Це вік, коли людина знаходиться на вістрі своєї біологічної форми. А для боксера це ще і час, коли накопичений певний досвід і мудрість.
І якщо він дійсно стане моїм суперником, то це буде гідний і непростий суперник. Буде він гіршим або кращим, ніж Рей Мерсер, я сказати не можу, оскільки і Девід, і Рей мають свої сили і свої недоліки.

Якщо говорити про недоліки Ізона, то на твою думку, в чому вони?

Я не хочу говорити про які-небудь недоліки або переваги Ізона, оскільки це буде своєрідною підказкою для його команди. Я хочу скористатися в рингу всіма його недоліками.

Де буде проходити твоя підготовка до бою 1 грудня, і коли у тебе починаються спаринги?

Моя підготовка буде проходити в Німеччині на базі клубу "Юніверсум". А період спарингів почнеться 5 листопада.

Чи відомі імена твоїх спаринг-партнерів?

Поки ні.

Коли ти збираєшся прибути до Нью-Йорка?

За тиждень до бою. Десь 23-24 листопада.

Чи не перешкодить бою такий короткий період адаптації. Все-таки істотна зміна часового поясу, клімату…?

Щоб повністю пристосуватися, мені досить чотири дні. Нью-Йорк - це не Лас-Вегас, де зовсім інший клімат у порівнянні з Гамбургом. Так що, я думаю, тижня мені вистачить, щоб підійти до бою у відмінній формі.

Декілька слів про прес-конференцію, яка повинна відбутися 1 листопада?

У вівторок 30 жовтня я і Клаус-Пітер Коль вилітаємо в Нью-Йорк, де буде підписаний контракт на бій з Ізоном і, якщо нічого не зміниться, в "Javits Center" пройде наша спільна з Девідом прес-конференція.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування