Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шевченка називають "Зорро", і одягають йому маску

Вівторок, 30 жовтня 2001, 17:29
Через декілька днів після травми Андрія Шевченка одна з провідних німецьких газет - "Більд", назвала його "Зорро", який може вивести збірну України на чемпіонат світу, і більш того, німецькі журналісти уявляють Андрія вже в масці.
"Його голи наводять на суперників жах, а тепер це буде робити і його зовнішній вигляд", - пише німецька газета "Більд".

Людина, в масці Шевченко почне влучати у наші ворота вже 10 листопада в Києві, а продовжить 14, в Дортмунді. Окрім того, приводяться і слова Лобановського, який зателефонував Андрію після операції, і запитав чи зможе Андрій допомогти команді. На що Андрій відповів, що і в Києві, і в Дортмунді він буде грати.

Раніше стриманий в похвалах, Лобановський сказав про форварда збірної України наступне: "Андрій - приклад наслідування для наших футболістів". Його не можна зупинити такою травмою".

"Через десять днів Шевченко вийде на поле Олімпійського стадіону в Києві в масці, як герой фільму "Зорро", щоб допомогти своїй команді перемогти триразових чемпіонів світу", не заспокоюється "Більд".

В той же час вони запитали, як почуває себе футболіст в масці і у форварда "Шальке 04", Еббе Санда, який зауважив, що пластикова маска не може бути перешкодою для футболіста в грі.

"Маска дуже легка. Коли я в минулому сезоні виходив на поле в масці, вона не заважала мені навіть під час гри головою", - говорить нападаючий. Проте тут же "Більд" додає, що граючи в масці, Санд не забив жодного гола, так він же й не Шевченко.

Хапаючись за останню соломинку, журналісти "Більда" задалися навіть таким питаням, а чи допустить Шевченка на поле в масці арбітр гри Штефано Браші. Пояснюється це тим, щоб маска не була занадто твердою і не завдала травми іншим футболістам. А під кінець матеріалу німців зовсім розстроїв головний тренер збірної Німеччини, Руді Феллер, який зауважив, що в масці Шевченко такий ж небезпечний як і без неї.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування