Мороз не виключає появи "нових сюжетів" від Мельниченка

Середа, 31 жовтня 2001, 15:01
Лідер фракції Соціалістичної партії України "Лівий центр" Олександр Мороз не виключив можливості появи "нових сюжетів" і записів, зроблених колишнім майором державної охорони Миколою Мельниченком.

У той же час, він підкреслив, що не займався і не займається поширенням записів, зроблених Мельниченком. Мороз нагадав, що в той єдиний раз, коли особисто він оповістив ці записи, вони стосувалися справи журналіста Георгія Гонгадзе.

Зі слів лідера соціалістів, всі інші матеріали, що стосуються записів Мельниченка, знаходяться у відповідній слідчій комісії і Генеральній прокуратурі України, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як повідомив Мороз, нещодавно він спілкувався з Мельниченком, який "почуває себе нормально" і займається "визначенням свого статусу в Америці".

Колишній офіцер охорони Мельниченко восени минулого року оприлюднив аудіозаписи, ніби зроблені ним у кабінеті Леоніда Кучми. Це спричинило так званий "касетний скандал" - ряд політичних сил звинуватили президента країни в знищенні неугодних журналістів, тиску на політиків і суддів. Зараз Мельниченко знаходиться у США, які надали йому політичний притулок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...