Дружина Ющенка виявилася родом з Луганщини. Чиновники набиваються керувати обласним штабом "НУ"

Середа, 31 жовтня 2001, 16:53
Екс-прем'єр Віктор Ющенко під час візиту на Луганщину, який відбувся у вівторок, отримав пропозиції від представників обладміністрації очолити обласний штаб "Нашої України". Це "кілька представників обладміністрації, колишніх комсомольських та партноменклатурних активістів", повідомили УП в прес-службі Луганської обласної організації УНР.

Крім зустрічі з губернатором Ющенко прочитав лекцію в Луганському педуніверситеті на тему: "Україна в сучасному світі: стратегічні орієнтири". На форумі по створенню молодіжної коаліції "Наша Україна" лідер блоку заявив, що "проект, який я здійснюю – для молоді". Разом із 200 учасниками заходу, більшість з яких складали члени "Молодого Руху", Ющенко запустив у небо символічні повітряні кульки.

У Луганську Ющенко також дав прес-конференцію, де повідомив, що його дружина Катерина Чумаченко родом із села Зайцівка, що під Лисичанськом на Луганщині. "Американський зять виявився луганським", - відразу зробили висновок представники мас-медіа.

Віктор Ющенко також зустрівся з представниками господарчого активу області та прихильниками блоку "Наша Україна" і пообіцяв приїхати на початку грудня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування