Мороз розраховує на 20% голосів на виборах і бачить у Демсоюзі конкурента на адмінресурс

Середа, 31 жовтня 2001, 17:18
Призначення голови Державної комісії з питань оборонно-промислового комплексу Володимира Горбуліна головою "Демократичного союзу" свідчить про те, що партія є "кадровим резервом президента", заявляє лідер Соцпартії Олександр Мороз.

"Йому (Горбуліну) доручили - він очолив", - відзначив лідер СПУ у середу на прес-конференції у Києві, характеризуючи призначення Горбуліна лідером "Демсоюзу".

Мороз нагадав про те, що буквально місяць тому голова Держкомісії по ОПК, відповідаючи на питання журналістів, сприймав можливість очолити партію, як "незвичайну і неймовірну новину", передає слова Мороза Інтерфакс-Україна.

Одномоментне прийняття Горбуліна у партію і призначення її головою, на думку лідера СПУ, є підтвердженням того, що "Демсоюз" є "кадровим резервом президента", який "так і створювався". При цьому Мороз підкреслив, що "Демсоюз" - це "законсервований кадровий резерв", який за відповідних фінансових ресурсів готовий включитися "у кримінальну фальсифікацію виборчого законодавства".

Лідер соціалістів також висловив думку, що "Демсоюз" є "одним із загонів, якому буде дозволено користуватися адмінресурсом". Крім "Демсоюзу", на його думку, доступ до адмінресурсу буде мати виборчий блок "За єдину Україну" і, частково, СДПУ(О).

Мороз не вважає можливим розвал блоку "За єдину Україну". Партії, що входять у цей блок, на його думку, партнери "поза всякими сумнівами". "Президент їм сказав бути разом", - відзначив він.

Оцінюючи шанси СПУ на майбутніх виборах, Мороз зазначив, що партія має стабільний електорат, якого вистачить для подолання 4%-ого бар'єра. У той же час, СПУ має намір працювати з електоратом, який поки ще не визначився, за кого піде голосувати на наступних виборах. Він зазначив, що за умови чесних і демократичних виборів СПУ зможе набрати 20% голосів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування