Українська "молодіжка" програла швейцарцям

Понеділок, 12 листопада 2001, 09:20
Молоджіна збірна України – Молоджіна збірна Швейцарії - 1:2
Голи: Воронін 75 - Фрае 42, Муфф 90

Україна: Руденко, Котелюх, Шершун(К), Березовчук, Шевчук, Білозор, Лисицький, Монарєв (Акопян, 71), Смалько (Молокуцько, 64), Воронін, Олексієнко.

В першому матчі плей-офф до молодіжного чемпіонату Європи українська збірна поступилася швейцарцям з рахунком 2:1. До того ж переможний гол збірна Швейцарії забила на останній хвилині матчу.

Про сам матч відзначимо, що були б футболісти обох "молодіжок" майстернішими, рахунок в цій грі міг би бути хокейним. Підопічні Володимира Онищенка лише в стартові хвилини дещо поступалися швейцарцям, в подальшому було створено велику кількість моментів, де вихід футболістів два на два, чи три на три вже не виглядав таким небезпечним моментом.

І варто додати, навіть за відсутності 6 футболістів основного складу: Свидерський та Комарницький травмовані, а Бєлік, Валєєв, Чернова та Ткаченко дискваліфіковані, збірна України виглядала краще, принаймні за створенням небезпечних моментів, вони напевно перемогли б. Але в той же час відмітимо, і те, як футболісти "моложіки" розпоряджалися м'ячем. В багатьох епізодах форварди чи півзахисники просто перетримували м'яч, намагаючись всамотужки обіграти півкоманди суперника, до чого це призводило - чітко свідчить результат гри.

Перший ж гол в ворота Руденка влетів під завісу першого тайму, коли форвард гостей Олександр Фрей з лінії штрафного потужно пробив під поперечину українських воріт 0:1.

В другому таймі, як і в останні хвилин 15 першого, домінували українці. Але на гол німецького легіонера української команди Андрія Вороніна, швейцарці відповіли прикрим м'ячем на останніх хвилинах, забив його Муффа.

Що ж, на післяматчевій прес-конференції головний тренер української "молоджіки" зауважив, що результат звичайно незадовільний, але є ще гра в Швейцарії, де команда намагатиметься реваншуватися.

Ми ж додамо, що вже в матчі-відповіді в складі української команди з'являться Валлєв та Бєлік, і на нашу думку шанси команди Онищенка не виглядають мінімальними, прнаймні з такою збірною Швейцарії українцям під силу зіграти, і навіть вийти за сумою двох матчів у фінальну частину чемпіонату Європи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...