Кан вважає, що Шевченка перехвалили

Понеділок, 12 листопада 2001, 13:39
Голкіпер "Баварії" і збірної Німеччини Олівер Кан після того, як форвард української команди Андрій Шевченко не зміг йому забити заявив, що начебто преса перехвалила Шевченка.

"Його піднесли до небес, але він просто гарний форвард, якого ми зуміли закрити, - заявив Кан. - Після гостьової нічиєї у нас є невелика перевага , але це тільки перший крок на довгому шляху.

Тепер нам не потрібно вигравати 2:0 або 3:0, але розслаблюватися не можна. Варто, навпаки, ще більше сконцентруватися. Українці дуже сильні в контратаках, і добре, що нам не потрібно неодмінно перемагати в Дортмунді.

За нас буде вболівати повний стадіон, незважаючи на те, як ми будемо грати. Нам зараз не до красивої гри, головне - пробитися на чемпіонат світу ".
В той же час Кан мабуть встиг забути, що Шевченко нещодавно отримав травму носа.

Та й до голу в ворота Кана, Андрій був причетний, адже саме після його удару зі штрафного, м'яч зрикошетив до Зубова, який і забив гол. А що стосується гри українця, то він виконав великий обсяг роботи на полі, до того ж він грав не на позиції чистого форварда.

А стосовно забитих м'ячів, то ми можемо запевнити Кана, що якби він прослідив статистику голів Шевченка у відбірному турнірі, то зрозумів би, що Андрій більш любить забивати на виїзді.

Так в домашніх матчах на рахунку українця лише два голи: полякам в Києві та вірменцям у Львові. В гостях же Андрій в воротах суперника "розписався" сім разів! Отже Кану залишилося недовго чекати - всього лише два дні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування