Опублікований список пасажирів лайнера А-300, що розбився в Нью-Йорку

Понеділок, 12 листопада 2001, 23:00
На офіційному сайті компанії "American Airlines" опублікований список пасажирів і екіпажу авіалайнеру "А-300 ", що летів 12 листопада рейсом #587 Бостон - Санто-Домінго, і який зазнав катастрофи над нью-йоркським районом Квінс.

Всі пасажири цього рейсу, за винятком чотирьох (громадян Тайваню, Колумбії, Франції і Гаїті), були громадянами США і Домініканської республіки. Потрібно зазначити, що список неповний, у ньому перераховані всього 160 пасажирів (з них 115 - громадяни США), в той час, як на борту літака, за останнім даними, знаходилися 260 пасажирів (9 маленьких дітей не були внесені в список, оскільки для них не придбавалися окремі квитки). У списку є також одне слов'янське ім'я - Ілля Філановський, однак в графі "громадянство" стоїть США.

В ізраїльській газеті Maariv публікується також ім'я Ілана Вассермана (громадянина Ізраїлю), родичі якого вважають, що він знаходився у момент краху на борту нещасливого літака. Однак в офіційному списку пасажирів це ім'я відсутнє, повідомляє НТВ.Ру.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...