Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченко не виключає ротації "парламентської четвірки" Нацради по телерадіомовленню

Вівторок, 13 листопада 2001, 13:10
У середу на засіданні комітету Верховної Ради з питань свободи слова і інформації буде розглянутий щорічний звіт Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Цей звіт надійшов у комітет у понеділок, повідомив в інтерв'ю журналістам його голова Олександр Зінченко.

На засідання комітету, з його слів, запрошені представники "парламентської четвірки" Нацради (Микола Княжицький, Віктор Лешик, Юрій Покальчук, Микита Потураєв), які повинні будуть відзвітувати про свою діяльність. З інформацією виступить голова Національної ради Борис Холод.

Зі слів Зінченка, мова на засіданні буде йти про освітлення роботи парламенту України, формування державного замовлення, діяльності державних теле- і радіоорганізацій, а також про ліцензування.

Голова комітету вважає, що ця розмова накладе свій відбиток і на проблему ротації членів Нацради, яка останнім часом активно обговорюється. У зв'язку з цим він підкреслив, що розмова буде досить жорсткою і принциповою, оскільки Нацрада це не "клуб по інтересах", а серйозна структура, підзвітна Верховній Раді і президенту України, пріоритетом діяльності якої є захист національної безпеки країни в інформаційній сфері.

У цей же день Верховна Рада України збирається розглянути проект постанови про процедуру ротації парламентської частини Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...