Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Верховна Рада збирається замінити склад четвірки Нацради з питань телебачення і радіомовлення

Середа, 14 листопада 2001, 11:08
У Верховній Раді в середу має відбутися спільне засідання парламентського Комітету з питань свободи слова та Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Напередодні засідання секретар парламентського комітету з питань свободи слова та інформації Віталій Шевченко в інтерв'ю "Німецькій хвилі" повідомив, що питання ротації членів Нацради, яке назрівало ще весною, може втілитися вже найближчим часом.

За його словами, розвиток подій довкола Нацради може бути найнесподіванішим. Нині висувається кілька ймовірних сценаріїв: четвірка Нацради, яка обиралася парламентом, зміниться наполовину, або Верховна Рада відправить у відставку весь орган у повному складі. Основні нарікання парламентаріїв зводяться до того, що члени Національної ради обслуговують інтереси певних політичних сил і саме цим керуються при наданні ліцензій на мовлення.

Тим часом представники органу, що контролює мас-медіа, також припускають можливість змін у їхньому складі. Член парламентської четвірки Віктор Лешик вважає, що це буде відкритим свідченням того, як депутати готуються до виборів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...