Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко відзвітував Кучмі про доставку листів Бушу і Чейні

Середа, 14 листопада 2001, 11:12
Про хід та підсумки своєї поїздки до Сполучених Штатів Америки Віктор Ющенко розповів президенту Кучмі під час зустрічі, яка відбулася у вівторок на Банковій.

Ющенко сказав Кучмі, що під час візиту обговорювалося покращення торгівельно-економічних стосунків між двома країнами, передає прес-служба блоку "Нашої України". Він зазначив, що обговорювалося питання залучення американських інвестицій в економіку України, зокрема, участі американських компаній в консорціумі з експлуатації нафтопроводу "Одеса-Броди".

Окремою темою поїздки, розповів Ющенко, було обговорення суспільно-політичної ситуації в Україні напередодні виборів. За словами екс-прем'єра, в США особливу увагу приділяють необхідності проведення прозорих та демократичних виборів. "Демократичні вибори можуть змінити на краще не лише Україну, але й ставлення світу до неї", - зазначив Ющенко в бесіді з Кучмою.

Про це також йшлося в листах Кучми, які Ющенко передав президенту та віце-президенту Сполучених Штатів. "Використання політичної дипломатії може принести велику користь стосункам України з зовнішнім світом", - сказав Ющенко.

За підсумками зустрічі Президент України дав низку доручень керівникам органів державної влади.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування