Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Львiвщині соцiалiсти матимуть лише двох партнерів

Середа, 14 листопада 2001, 11:18
Львiвська обласна органiзацiя Соцпартiї вже визначила своїх партнерiв на наступних виборах до Верховної Ради. На вiдмiну вiд столичних соцiалiстiв, якi уклали союз з дев'ятьма партiями та громадськими органiзацiями, прихильники Олександра Мороза на Львiвщинi створили альянс лише з соцiал-демократами Юрія Буздугана та членами мiсцевого фiлiалу Партiї захисту iнтересiв селян.

Тепер цi три партiї разом проводитимуть виборчу кампанiю, спiльно й висуватимуть кандидатiв по мажоритарних округах. Як повiдомив лiдер львiвських соцiалiстiв Євген Талiпов, поки блок визначив кандидатури вiсьмох полiтикiв, якi балотуватимуться по одномандатних округах. Серед висуванцiв ЛОО СПУ, здебiльшого, мiсцевi партiйнi лiдери другого ешелону и симпатики iдей наукового соцiалiзму з числа педагогiв, лiкарiв та бiзнесменiв.

Лiдерiв облорганізації Соцпартiя Львiвщини планує делегувати до загальнопартiйного списку СПУ.

Водночас сумнiвними виглядають перспективи партнерства львiвських соцiалiстiв iз правими партiями-членами Координацiйної ради полiтичних органiзацiй Львiвщини (КРУПОЛ).

Спiвпраця Соцпартiї iз УНА-УНСО, УРП, УКРП та iншими нацiонал-демократичними партiями розпочалася наприкiнцi минулого року у розпал "касетного скандалу". Зараз "бiльшiсть партiй-членiв КРУПОЛу увiйшли до Форуму нацпорятунку, деякi - до "Нашої України" i навiть блоку "За єдину Україну", тодi як ми не пiддалися кон'юнктурним iнтересам i йдемо на вибори окремо", пояснив Талiпов.

УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування