Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ведучий "Епіцентру" В'ячеслав Піховшек буде балотуватися за списком "Демсоюзу"

Середа, 14 листопада 2001, 14:09
Ведучий передачи каналу В'ячеслав Піховшек повідомив інтернет-видання "Телекритика" про намір балотуватися до парламенту за списком партії "Демократичний союз".

"Я ніколи не приховував свого бажання бути не лише спостерігачем і аналітиком політичних процесів, а й активним гравцем у політиці, - заявляє Піховшек. - Можливо, саме цим пояснювалось певне домінування з мого боку у ході програми "Епіцентр" щодо її учасників".

Незважаючи на давні зв’язки журналіста з Олександром Волковим, Піховшек пояснює нині свій вибір саме партії "Демократичний Союз" приходом до керівництва "ДС" Володимира Горбуліна.

Піховшек стверджує, що багаторічне знайомство з Горбуліним переконало у тому, що співпраця з людиною, "яка володіє мистецтвом ефективної політики", може дати необхідний результат в 4%. Така ефективність, на думку телеведучого, переважує дрібні ідеологічні розбіжності.

Своїм головним завданням у майбутній депутатській діяльності В’ячеслав Піховшек вважає законодавче забезпечення свободи слова та захист журналістів.

Тележурналіст "не має наміру до кінця виборчої кампанії покидати "Епіцентр" напризволяще".

Разом з цим Піховшек запевняє, що "Епіцентр" не стане місцем "розкрутки" демсоюзівського бренду, "це означало б - загубити власну аудиторію, яка створює її комерційну вартість".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...