Держсекретар Міноборони у Кучми буде цивільним

Середа, 14 листопада 2001, 15:37
Президент України Леонід Кучма не виключає, що на пост держсекретаря Міністерства оборони буде призначена цивільна особа. Про це він заявив в середу у Києві в інтерв'ю журналістам.

Президент України Леонід Кучма заявив також, що Генеральний штаб української армії повинен стати об'єднаним штабом всіх озброєних формувань у країні.

Коментуючи результати засідання колегії Міністерства оборони, що відбулося в середу, Кучма підкреслив, що на колегії побажав новому керівництву Збройних сил (напередодні президент своїм указом призначив міністром оборони начальника
Генштабу Володимира Шкидченка) "абсолютно чесно" інформувати президента
як головнокомандуючого "про всі проблемні питання і не приховувати їх".

Глава держави зазначив, що одна з основних проблем при прийнятті кадрових рішень - це знайти людину, політично не ангажовану. "Не хочу, щоб з Міністерства оборони зробили партійний штаб якоїсь структури", - сказав Кучма (в Міноборони очікуються призначення держсекретаря і нового начальника Генштабу).

Кажучи про завдання, поставлені перед Міністерством оборони, президент зазначив, що функції цього відомства не повинні обмежуватися лише захистом держави, Міноборони повинне також займатися питаннями миротворчих сил і проблемами боротьби з тероризмом.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...