Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій

Середа, 14 листопада 2001, 15:54
Ці слова Спінози не випадково опинилися у заголовку. Погодьтеся, дуже рідко зустрічаються люди, у яких все добре, тобто лад у сім'ї, успіх на роботі та спокій у душі. Це все сприймається, як належне, а тому ми з висоти своєї нікчемності частенько нарікаємо на Бога, що ми такі нещасні. Але ж це залежить від нас самих.

Не будемо вдаватися до марудних аутотренінгів та в лекції про те, як зробити себе щасливим, а просто відкриємо для себе чергову цікаву річ, на які багатий Інтернет. На жаль, сайт, про який буде йти мова, належить рунетівському простору, але думаю що поява такої просто життєво необхідної сторінки незабаром бальзамом ляже на душу прихильникам uaнету.

Мова йтиме про гарний настрій. Практика показує, що це просто необхідна річ у нашому повсякденному житті, тож доступ до неї потрібен як мінімум кожного дня. Тож відкривайте - www.dance.nm.ru/rus/humor/onlygood.htm – автоматичний покращувач настрою. Одразу не лякайтеся, бо для ефективного використання цього покращувача необхідно ввести своє справжнє ім'я. Але при нагоді його можна обдурити.

Цей покращувач гарного настрою щось на зразок тих набридливих сайтів, на які ви потрапляєте і вийти з них не можете, поки не прочитаєте всі його приколи, типу "Не нервуйся! Звідси ти не вийдеш. Скільки тобі років?" і т.д. Але тут є декілька позитивних моментів – по-перше, "покращувач" пише тобі приємні речі, типу "Ти просто класна людина, Наташа! Ми всі тебе любимо, Наташа! Ніколи не бачив нікого кращого за тебе, Наташа! Наташа, у тебе все вийде! Наташа, повір, що життя прекрасне!" і т.д.

Але головна новина чекатиме вас потім – вся сторінка промовлятиме до вас – "Наташа, ти просто супер!!!" (Вася, Петя, Андрій, Оля, Люба...) Хіба це не викличе вашої посмішки? А посмішка - це вже запал на цілий день. А якщо занести цю сторінку до свого "Вибраного" – кожного дня зранку три хвилини можна присвятити процедурі гарного настрою.

Гарний настрій - це вже гарантія успіху на 50%. Як казав грецький мислитель Діоген – Бути в гарному настрої – завдавати страждань вашим ворогам. Бажаю, щоб у вас було менше ворогів, а настрій був гарним протягом всього життя.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...