Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тримайся, український інтернет!

Середа, 14 листопада 2001, 17:05
Ось чим цікавий наш "гарант" - так це тим, що він свою мову не контролює. І як щось скаже, так себе і видасть з усією прямою кишкою. Різноманітні адвокати Кучми з числа депутатів і прокурорських керівників весь час твердять: так, президента записували, але фрагменти по Гонгадзе змонтували вороги, які й матюки самі повигадували. Добре, взяли собі версію на озброєння, тримайтеся її, але не випускайте Кучму до преси. Щоб він не проговорився. Так ні ж, не можуть втримати його словесні пориви.

Ось виплюнув він недавно фразочку за мотивами відомої репліки "депортувати його в Грузію". Ну гаразд, перший раз прощається. Але ж його несе далі!

У середу журналісти, збуджені відомим рішенням Радбезу зайнятися інтернет-виданнями, вирішили спитати думку головного читача країни. Ух, краще б він мовчав!

"Інтернет став як кілер", в мережу "кидають" анонімну інформацію, а потім вона з'являється в засобах масової інформації. "Ніхто в цивілізованих країнах в інтернет не полізе читати бруд", як це роблять в Україні, цитує свіжого Кучму Інтерфакс-Україна.

Для тих, хто не пам'ятає, як Кучма сказав на "змонтованих" уривках записів Мельниченка, цитати наводяться дослівно: "Ну, тут якого бруду вони кидають в Росію через інтернет. Ну, в інтернет через Росію". Або ще: "Значить, те шо він [Гонгадзе] пише весь час у якусь "Українську ж там правду", її в інтернет шурує, розумієш?"

Якщо після цього хтось стверджуватиме, що сказане Кучмою в середу і записане майором – не одне і те ж саме, якщо це не лексика Кучми, тоді він, тоді він… Він просто не поважає президента. Бреше на нього. Зневажає, одним словом.

Якщо ж відкинути емоційне сприйняття слів "гаранта", зрозуміло одне: Марчук отримав хорошу ділянку роботи.

Тим часом Кучма в середу ще розказував, що в Україні існує свобода слова. "Сьогодні боятися сказати вголос підстав немає", - сказав він.

Він також повідомив, що до нього звернулися депутати, що "брали участь в касетному скандалі, які сказали "що щось знають і хочуть про це проінформувати його". Зі слів Кучми, він розцінює це як "провокацію" і радить цим депутатам розказати в ЗМІ про те, що вони хочуть повідомити йому. "Нехай йдуть в ефір, на телебачення, в пресу і розказують", - сказав глава держави.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...