Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На "НТВ-Україна" не будуть показувати російські випуски новин. Так вирішив Рабінович

Середа, 14 листопада 2001, 19:56
"НТВ-Україна" вийде в ефір 1 січня 2002 року, повідомив на прес-конференції у Києві Вадим Рабінович – власник компанії "МІГ", яка є співзасновником телекомпанії. Він не захотів уточнити, де і в якому форматі буде мовити "НТВ-Україна": "Не скажу, тому що ми не вийдемо".

Зі слів Рабіновича, на каналі не будуть показуватися цілісні випуски новин російського НТВ. Для "НТВ-Україна" будуть виробляти скомпельовані випуски з власних матеріалів і сюжетів НТВ. "Ми будемо брати з російського випуску те, що цікаво, і поєднувати з нашими новинами", - зазначив Рабінович. Він додав: "Українські новини треба робити тут, а не в Москві".

"Якщо є якісь цікаві відеоряди, цікаві репортажі, я візьму ці новини у мого партнера. Навіщо мені тратити гроші? Якщо якісь події цікаві в Росії, звичайно треба брати новини. Це зовсім дебільна позиція: давайте не розказувати про нашого сусіда", - зазначив Рабінович, відповідаючи на питання УП.

Він відмовився відповісти на питання, який журналістський колектив буде готувати сюжети у Києві для новин "НТВ-Україна".

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування