"Наша Україна" вирішила питання поділу квот між партіями і списком Ющенка

Середа, 14 листопада 2001, 20:18
В середу на засіданні координаційної ради виборчого блоку Віктора Ющенка "Наша Україна" було "досягнуто взаємоприйнятного політичного компромісу між квотами основних політичних партій-учасниць блоку і так званим "списком Ющенка". Про це агентству УНІАН повідомило джерело, наближене до керівництва блоку.

Крім цього, на засіданні затверджено керівників основних департаментів виборчого штабу блоку й обговорено проблему партійних списків і квот.

Також обговорювалася проблема залучення нових політичних партій до блоку і було підтверджено структурну концепцію блоку, за якою "Наша Україна" складається з 5 політичних партій - юридичних засновників (Народного руху України, Українського народного руху, партії "Реформи і порядок", Партії солідарності та Християнсько-народного союзу), а також ряду політичних партій, які підсилюватимуть блок в ідеологічних та політичних аспектах виборчої кампанії-2002. Це, зокрема, партія "Вперед, Україно!", Молодіжна партія України, партія "Нова політика", Партія соціального захисту, Республіканська християнська партія та інші.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News