Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенка на Закарпатті представлятиме найбільший ворог СДПУ(О). А Єханурову дісталися регіони

Четвер, 15 листопада 2001, 11:49
У штабі виборчого блоку "Наша Україна" Юрій Єхануров відповідатиме за роботу з регіонами, тобто буде регіональним координатором. Про це повідомив лідер Українського народного руху Юрій Костенко.

За його словами, Єхануров є відомим фахівцем-організатором, і його прихід сприятиме більш ефективному організаційному утворенню блоку і проведення ефективної виборчої кампанії, сказав Костенко в інтерв'ю УНІАН.

Як повідомлялося раніше, колишнього першого заступника глави адміністрації Президента України Юрія Єханурова призначено заступником керівника виборчого штабу виборчого блоку Віктора Ющенка "Наша Україна".

Коментуючи своє призначення, Єхануров заявив, що рішення координаційної ради "Нашої України" слід розцінювати як його "повернення у команду Ющенка", з яким він працював раніше у складі уряду. Єхануров розповів, що після звільнення з Адміністрації Президента мав "чимало різних пропозицій щодо активної участі у виборчій кампанії, однак, отримавши особисту пропозицію Ющенка стати одним із керівників штабу блоку "Наша Україна", охоче погодився".

Загалом 14 листопада на засіданні політради блоку "Наша Україна" були затверджені такі заступники керівника виборчого штабу блоку: Юрій Єхануров, Роман Безсмертний, Іван Васюник, Володимир Макеєнко.

Були також призначені керівники кількох регіональних виборчих штабів блоку "Наша Україна". У Закарпатській області ним став екс-губернатор В.Балога, звільнений під тиском СДПУ(О), у Сумській – А.Єпіфанов (ректор Української Академії банківської справи), у Тернопільській – О.Устенко (ректор Тернопільської Академії народного господарства).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...